2821
2789
دقیقااااا منم دو ماه با هم بودیم البته از چند سال قبلش میشناختمش ولی ۷ ماه نیومده یهویی جوابمو پیامم ...

لیاقت ندارن.

بلور کن بدونه یکی تو زندگیته میگه سلام‌من اومدم گند بزنم تو حال و احوالت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لیاقت ندارن.بلور کن بدونه یکی تو زندگیته میگه سلام‌من اومدم گند بزنم تو حال و احوالت

اصلا از من خبری نداره شمارش پاک کردم

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

براتون خوشحالم چرا به هم نرسیدید؟

مرسی عزیزم خودمم خوشحالم اما یه غمی هم گوشه دلمه میدونی مثل جای یه زخم که هر لحظه بهت چشمت میفتع درد داره اما مثل اولش نیست برات دردش عادی میشه و بی اهمیت انکار عادت میکنی 

اختلاف فرهنگی و سنی زیادی داشتیم باهم 

اما خداروشکر الان همسرم خیلی از اون سرتر هست از همه لحاظ اونم با یکی اذدواج کرد دقیقا کپیه من باورت میشه انکار همزاد همیم؟؟ قیافمون اخلاقمون همه چی

چقدر دل بزرگ و روحیه ی قوی ای دارینامیدوارم ی انسان واقعی به زندگیتون بیاد

نه من خیلی داغونم و دلشکسته

شمارشم بخاطر این پاک کردم که داغونتر نشم‌چون چیزای عاشقونه گزاشته بود خیلی شکستم

مرسی عزیزم خودمم خوشحالم اما یه غمی هم گوشه دلمه میدونی مثل جای یه زخم که هر لحظه بهت چشمت میفتع درد ...

دعا کن ی آدم خوب سر راه منم بیاد همه چیزو بشوره ببره.

آنقدر خوب باشه که ببینمش برام عادی شه

خدا لعنتشون کنه با دلمون اینجوری بازی کردن

دلم میخاد یه روزی دل شکستنشو ببینم به عشقش نرسه اگر عاشقه..اگر خدا زندگیشو روبراه کرد به چه امیدی میشه زندگی کرد

دلم میخاد یه روزی دل شکستنشو ببینم به عشقش نرسه اگر عاشقه..اگر خدا زندگیشو روبراه کرد به چه امیدی می ...

بزار یکی‌ وارد زندگیت شه . من میخوام هیچ خبری ازش نشنوم، نه بدونم چیکار میکنه نه بدونه چیکار میکنم.

بعدش با موفقیتم سوپرایزش میکنم تا بسوزه

بزار یکی‌ وارد زندگیت شه . من میخوام هیچ خبری ازش نشنوم، نه بدونم چیکار میکنه نه بدونه چیکار میکنم.ب ...

انشالا همینجور بشه