2821
2789
عنوان

تربیت جنسی

159 بازدید | 11 پست

سلام

پسر کلاس اولیم متاسفانه تو مدرسه حرفا و فحشای خیلی بدی یاد گرفته، فحشای جنسی که حتی معنی شو نمیدونه، اسم قسمت خصوصی زنونه رو میگه و فکر میکرد معنیش باسنه،

با مدرسه و معلمش صحبت کردم فقط گفتن بچه ها حق ندارید حرف بد بزنید و برخوردی هم با اون بچه بی ادب نکردن

پسر من حتی متوجه تفاوت دختر و پسر نیست

واقعا درمونده شدم، نمیدونم چجوری از ذهنش خارج کنم

اول بهتره با یه مشاور خبره صحبت کنید

بعد اینکه از خود پسرتون بپرسید چه چیزی درباره ی چیز هایی که میگه میدونه...بعدش هم متناسب با سنش و چیز هایی که میدونه مختصر و کوتاه یه چیز هایی بهش بگید....

حواستون باشه جوری واکنش نشون ندید که بچه بترسه و بخواد ازتون پنهون کاری کنه یا دوست نداشته باشه مکالمه رو ادامه بده...با آرامش و لبخند

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول بهتره با یه مشاور خبره صحبت کنیدبعد اینکه از خود پسرتون بپرسید چه چیزی درباره ی چیز هایی که میگه ...

ازش میپرسم چی میدونی، خوشبختانه یا متاسفانه چیزی نمیدونه

منم موندم که آیا باید تفاوت مرد و زن رو بهش توضیح بدم یا نه

از سال بعد مدرسه شو عوض کناز یک مشاور کودک کمک بگیر که چجوری برخورد مناسب داشته باشیاینم بگم که اکثر ...

مثلا بهترین مدرسه ی شهره اینجایی که بردم

بعد از یه بچه ای یاد گرفته که به معلمشون گفتم باورش نمیشد

تو کلاس کلی مودبه و زرنگه، کلی سوره قرآن حفظه

ازش میپرسم چی میدونی، خوشبختانه یا متاسفانه چیزی نمیدونهمنم موندم که آیا باید تفاوت مرد و زن رو بهش ...

سعی کنید بیشتر با هم صحبت کنید و بهش در قالب بازی یاد بدین نیازی نیست تفاوت هاشونو توضیح بدین ولی مثلا حفظ حریم شخصی و اینارو بهش آموزش بدین در قالب بازی...بچه ها بیشتر با بازی کردن یاد میگیرن

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بهش میگم زشته نگو، بعد میپرسه یعنی چی؟معذرت میخوام ولی من چجوری ف . ا .ک رو به بچه حالی کنم که زشته� ...

بگو معنیشو وقتی بزرگ شدی خودت کشفش میکنی ولی نباید بلند بلند پیش بقیه بگی اون وقت فکر میکنن بی ادبی

‏تو نمیتونی ایگنورم کنی و من با عشق بیوفتم دنبالت. تو گربه نیستی.°•INFJ•°•°•°☆•°•°•