2777
2789
عنوان

تربیت جنسی

159 بازدید | 11 پست

سلام

پسر کلاس اولیم متاسفانه تو مدرسه حرفا و فحشای خیلی بدی یاد گرفته، فحشای جنسی که حتی معنی شو نمیدونه، اسم قسمت خصوصی زنونه رو میگه و فکر میکرد معنیش باسنه،

با مدرسه و معلمش صحبت کردم فقط گفتن بچه ها حق ندارید حرف بد بزنید و برخوردی هم با اون بچه بی ادب نکردن

پسر من حتی متوجه تفاوت دختر و پسر نیست

واقعا درمونده شدم، نمیدونم چجوری از ذهنش خارج کنم

اول بهتره با یه مشاور خبره صحبت کنید

بعد اینکه از خود پسرتون بپرسید چه چیزی درباره ی چیز هایی که میگه میدونه...بعدش هم متناسب با سنش و چیز هایی که میدونه مختصر و کوتاه یه چیز هایی بهش بگید....

حواستون باشه جوری واکنش نشون ندید که بچه بترسه و بخواد ازتون پنهون کاری کنه یا دوست نداشته باشه مکالمه رو ادامه بده...با آرامش و لبخند

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اول بهتره با یه مشاور خبره صحبت کنیدبعد اینکه از خود پسرتون بپرسید چه چیزی درباره ی چیز هایی که میگه ...

ازش میپرسم چی میدونی، خوشبختانه یا متاسفانه چیزی نمیدونه

منم موندم که آیا باید تفاوت مرد و زن رو بهش توضیح بدم یا نه

از سال بعد مدرسه شو عوض کناز یک مشاور کودک کمک بگیر که چجوری برخورد مناسب داشته باشیاینم بگم که اکثر ...

مثلا بهترین مدرسه ی شهره اینجایی که بردم

بعد از یه بچه ای یاد گرفته که به معلمشون گفتم باورش نمیشد

تو کلاس کلی مودبه و زرنگه، کلی سوره قرآن حفظه

ازش میپرسم چی میدونی، خوشبختانه یا متاسفانه چیزی نمیدونهمنم موندم که آیا باید تفاوت مرد و زن رو بهش ...

سعی کنید بیشتر با هم صحبت کنید و بهش در قالب بازی یاد بدین نیازی نیست تفاوت هاشونو توضیح بدین ولی مثلا حفظ حریم شخصی و اینارو بهش آموزش بدین در قالب بازی...بچه ها بیشتر با بازی کردن یاد میگیرن

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بهش میگم زشته نگو، بعد میپرسه یعنی چی؟معذرت میخوام ولی من چجوری ف . ا .ک رو به بچه حالی کنم که زشته� ...

بگو معنیشو وقتی بزرگ شدی خودت کشفش میکنی ولی نباید بلند بلند پیش بقیه بگی اون وقت فکر میکنن بی ادبی

‏تو نمیتونی ایگنورم کنی و من با عشق بیوفتم دنبالت. تو گربه نیستی.°•INFJ•°•°•°☆•°•°•