2777
2789
عنوان

شیرخ خشک

255 بازدید | 20 پست

سلام

دختر من شش ماهشه، اولا بهش آپتامیل میدادم که باهاش وزن نگرفت، عوض کردمو بهش نان میدم، اما الان که نان1 رو به 2 ارتقا دادم دیگه دوست نداره و خیلی بد میخوره، به نظرتون ه شیر خشکی براش خوبه؟

ببلاکم فکر کنم نی نی رو چاق میکنه، دخترم وزنش خونه7300 نمیخوام خیلی چاق بشه

لطفا راهنماییم کنید؟

عاشق دخترم و باباشم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببلاک بده هم سبکه هم خوش طعمه و بچه میخوره

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
ممنون که جواب دادین، چاق نمیکنه، اخه بچه یکی از فامیلامون نیخورد خیلی تپل شد

پسر من که تپل نیست 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
ممنون که جواب دادین، چاق نمیکنه، اخه بچه یکی از فامیلامون نیخورد خیلی تپل شد

کلا شیرخشکیه؟ وزن تولدش چقد بوده که الان 7300 شده

عزیزم مزه نان ۲با۱ فرقی نداره مطمینی برا طعمشه؟ درضمن وزنش ک خوبه شیرخودتم ک میخوره الان غذاخورم شده ...

منم فکر میکنم که فرقی نداره اما موندم، دقیقا از روزی که شیر خشکش 2 شد، هیج وعده شیرخشکیش رو کامل نخورد

عاشق دخترم و باباشم