2777
2789
عنوان

فازش چیه این

149 بازدید | 19 پست

یکی از دوستام هر وقت باهم صحبت میکنیم انگار ذره بین میندازه میره تو بحر صورتم مثلا نشستیم داریم حرف می‌زنیم میبینم با یه حالت عجیبی بهم خیره شده میگه منافذ صورتت بازه حالا هر چی خودم نگاه میکنم منافذم اصلا باز نیست داریم راه میریم و حرف می‌زنیم یهو بهم خیره میشه و وسط حرفم  میگه خط لبخند داری برو ژل بزن...باز داریم حرف می‌زنیم بازم خیره میشه ابروت کم پشته...جوش زدی و فلان و فلان...خدایی فازش چیه جدیدا کاری کرده وقتی باهاش حرف میزنم سرمو ميندازم پایین اصلا حرفمو گوش نمیده خیره میشه به صورتم عیب و ایراد میگیره وسط بحثای مهمم این کار رو میکنه  جدا این چشه والا وقت بوده داشته میخندیده پای دندونش غذا بوده روم نیومده بهش بگم خودشم هزار تا عیب و ایراد داره  خدایی فاز چیه ..سه ساعت براش حرف میزنم فقط عیب میگیره انگار با دیوارم 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا یه دوست منم اینجوری بود. حسودن فک کنم. البته الان دوستم بهتر شده خداروشکر. ولی نمیشد تحملش کرد ...

اره دلیل دیگه جز حسادت نیست این رفتارش حس میکنم میخواد نقص هاشو با ایراد گرفتن از من جبران کنه

دقیقا یکی بود که همیشه همینطوری بود با من 

یروز بیرون بودیم برگشتم به الکی گفتم فلان جای صورتم جوش زدم توراه مهمونی بودیم تا برسیم ده دفعه به من گفت این جوشه خیلی بد کرده صورتتو

درحالی که صورت من کاملا صافه

توام یبار امتحانش کن طرفتو

اره دلیل دیگه جز حسادت نیست این رفتارش حس میکنم میخواد نقص هاشو با ایراد گرفتن از من جبران کنه

دقیقا همینه. حالا اینجوری شده که از عالم و آدم ایراد میگیره مثلا تو خیابون میگه اون چه زشته اون چه چاقه و.... بنظرم یه جور عقده ی روانی دارن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞