2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

157 بازدید | 23 پست

دارم با گریه مینویسم اگه خواستید اولین تاپیکمو بخونید. خسته شدمم دیگ باید کات کنم اما جرعتشو ندارم دلشو ندارم. من و اون نمی‌تونیم بهم برسیم خانوادم نمیزارن واقعیتش خودمم دیگ نمی‌خوام. ۶ ساله تو رابطه ام . رابطه الکی. چطور کات کنم ؟ 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شرایطم مث توعه با این تفاوت که مادر اون مخالف بود و تموم کردم

حالم خیلی بده نمی‌دونم چکار کنم 

آخه من چرا با ۲۵ سال سن نمیتونم کات کنمممم . چرا باید ایقدر احساساتی باشمممممم😭😭😭

منم بعد چندسال تموم کردیم بخاطر مخالفت مادرش سخته باهاش حرف بزن و تمومش کن

اصلا نمیپذیره و اینجوری منو عذاب میده. حالم خیلییی بده کاش آدم سنگ دلی بودم کاش ایقدر احساساتی نبودممم

حالم خیلی بده نمی‌دونم چکار کنم آخه من چرا با ۲۵ سال سن نمیتونم کات کنمممم . چرا باید ایقدر احساساتی ...

منم عذاب میکشم خیلی سخته خیلی😔😔

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
خودتم داری خودتو گول میزنی با این بهونه ادامه دارش میکنی به پذیرش اون نیست دست توعه ارتباطتو قطع کن

دلم میسوزه براش. عذاب وجدان میگیرم. حالم بده دارم با اشک مینویسم 

حتی امروز هم پیشنهاد داشتم اما بخاطر اینکه هنوز با اونم قبول نکردم .

چون فک میکنم خیلی نامردیه.

اما از ی طرف هم نمی‌دونم چجوری کات کنم تموم شه این همه بدبختی 

چجوری تموم کردی

دوتامونم با گریه جدا شدیم واقعا فازشو نفهمیدم واقعا دوسم داشت یا نه..اومدن خواستگاریم اما بعدش گفت یکمم منتظر بمون شرایطم درست شه قبلا اعتنایی نمیکرد به حرف مادرش (مامانش حتی خواستگاری هم نیومد) اما بعد دیدم حرفاش تاثیر گذاشته روش جدا شدم و الان دارم عذاب میکشم

دلم میسوزه براش. عذاب وجدان میگیرم. حالم بده دارم با اشک مینویسم حتی امروز هم پیشنهاد داشتم اما بخاط ...

اگه فقط بخاطر عذاب وجدان باهاشی تمومش کن اونم گناه داره