2777
2789

برا خودت بخر برا اون نخر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب مطمینش کن دگ

خیلی جاها بگو اینو میخام ولی نمیخرم تصمیم گرفتم پس انداز کنم 

یا بهش بگو. ماهی انقد. بهم بده من بذارم کنار. ب عنوان پس انداز اصن دست نزنم بهش 

اگه گفت نمیدم مطمین نشدم

بگو. بده. تا بهت ثابت کنم چجوری میخای مطمین شی وقتی نمیدی

خوب مطمینش کن دگ خیلی جاها بگو اینو میخام ولی نمیخرم تصمیم گرفتم پس انداز کنم  یا بهش بگو. ما ...

شوهرم گفت هرئز یه مقداری پول بهت میدم به عنوان قرض ببینم برام نگه میداری یا نه...

درسته ولخرجم وهرچی میبینم خوشم میاد اما الان خیلی بهترشدم

ای بابا شوهر من هیچی بهم خرجی نمیده فقط واسه خونه خرید میکنه و هزینه های دکترمو میده البته دستش خالیه من از همین هیچی دارم ماهی 200 تومن جمع میکنم میدم واسه یه وام خونگی 5 تومنی البته به شوهرم نگفتم چون میدونم برنامه ریزی میکنه و ازم میگیره من هیچ خرجی ندارم هیچی حتی آرایشگاه و اینام نمیرم خودم تو خونه کارمو راه میندازم ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
شوهرم گفت هرئز یه مقداری پول بهت میدم به عنوان قرض ببینم برام نگه میداری یا نه... درسته ولخرجم وهرچ ...

ادامه بده. همینجوری

هرچیم میخری ب شوهرت بگو بذار. اعتماد کنه ولی کم بخر

من هرماه پول ازایشگاهمومیگیرم میرم سمت خونه مامانم ....ولی کاراموتوخونه انجام میدم اون پول رونگه میدارم...خریدهم داشته باشم اگه بهم پول بده همیشه ۲۰ یا۳۰ رومیذارم کنار...قلک گرفتم گذاشتم خونه مامانم هرموقع میرم اونجا ۱۰.۲۰.میریزم

خب چطور ازهیچی ۲۰۰ جمع کردی؟؟

بالاخره گاهی اوقات از خریدی چیزی میمونه اما هیچوقت مستقیم از شوهرم چیزی بعنوان خرج روزانه و اینا نگرفتم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧