2777
2789
عنوان

میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 72 پست

خیلی راحت میتونم آبروی دختررو ببرم چون اون از اول شوهرمو چشمش دنبال شوهرم بود خیلی چیز دربارش میدونم میتونم بدبختش کنم کافیه یه اشتباه دیگه ازش ببینم

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون کل زندگیش بنام منه کلا آدم خوبیه ما با عشق همه چیو شروع کردیم همه حسرت زندگیمونو میخوردن نمیدو ...

بالاخره آدمیزاد اشتباه میکنه خیلی بزرگوار کردی که بخشیدی انشالله که خدا کمکت کنه از شر وسوسه ی شیطان.همه مون رو حفظ کنه

زنی که حالش با یک کتاب،یک آهنگ و یا یک فنجان چای خوب میشود را،هیچ کس نمیتواند شکست دهد.
یا میرفتی ابرو دختترو میبردی ک از کار بندازنش بیرون هیچکاری نکردی؟

عزیزم با عرض معذرت از استارتر.... بابا آقا اشتباه کرده من همیشه میگم تاهل مهم نیست تعهد مهمه

حالا این دختر نشد یکی دیگه ماشااله الان که دیگه پر شده دخترای خوشگل موشگلاااا

اگه واقعا میخوای زندگی کنی و دوستش داری که اصلا ب فکر جا پا محکم کردن نباش .بخشیدی که زندگی کنی اگه ...

آخه بستگی داره خیانتش در چه حدی بوده باشه. اگه فقط دوستی بوده با تلفن یا کافی شاپ قابل گذشته . ولی اگه از حد فراتر رفته و با هم نزدیک تر بودند واقعا بخشیدن معنی نداره. گول زدنه.

فبای آلاء ربکما تکذبان

به نظرم فشار به دختره بیار به جای شوهرت.یا انتقالی بگیره یاب خونواده اش بگو هرچی.یه کاری کن مث چی بترسه ک دیگه دور و بر شوهرت نیاد.

زنی که حالش با یک کتاب،یک آهنگ و یا یک فنجان چای خوب میشود را،هیچ کس نمیتواند شکست دهد.
یا میرفتی ابرو دختترو میبردی ک از کار بندازنش بیرون هیچکاری نکردی؟

نه کاری نکردم ولی تهدیدش کردم میدونه میتونم اون یذره آبرویی هم که براش مونده ببرم

دختره هرزس تو همون محل کارشون که خیلی بزرگم نیست با خیلیا بوده

و اینکه شدیدا حسوده داغون میشد وقتی میدید شوهرم سنگ تموم میذاره واسم

همیشه حرصو حس میکردم تو وجودش آخرم کار خودشو کرد

من پیاماشونو خوندم زنیکه همش گیر داده بود البته اینو میدونم شوهر خودمم مقصره مرد اگه نخواد که کسی نمیتونه بره سمتش

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤
آخه بستگی داره خیانتش در چه حدی بوده باشه. اگه فقط دوستی بوده با تلفن یا کافی شاپ قابل گذشته . ولی ا ...

ولی یواش یواش . میگن تخم مرغ دزد شتر دزد میشه.  خیانت خیانته. دوستی وتلفونو چیز دیگه نداره . حتی یه نگاه بد درست نیست . چرا ما خانوم ها باید این جور رفتار ها رو ببخشیم . هر کس هم بخشیده . خودشو گول زده . چون از ته قلبش نبوده . 

الان جامعه  پراز دختر خوشگله منتها دلیل بر خیانت نمیشه کسی هم نمیتونه بگه فردی که یک بار خیانت کرد بازم انجام میده اخه شما مردی که میای میگی بازم ممکنه انجام بده؟شاید هرمرد دیگه ایی هم جاش بود در اثر دلبری اون خانم اینجور میشد البته مجوز نمیشه برا خیانت اما گاهی بسته به طرفت  خوبه ببخشی

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
آخه بستگی داره خیانتش در چه حدی بوده باشه. اگه فقط دوستی بوده با تلفن یا کافی شاپ قابل گذشته . ولی ا ...

آره خب ولی حالا هر چی بوده و تا هرجا پیش رفته رابطه شون، بالاخره استارتر بخشیده.نظر من اینه که یا آدم جدا شه یا اگه گذشت کرد دیگه با این اهرم پول و ملک و املاک گرفتن درست نیس.یعنی دیگه زندگی نیست اون.یه قراداده

آره خب ولی حالا هر چی بوده و تا هرجا پیش رفته رابطه شون، بالاخره استارتر بخشیده.نظر من اینه که یا آد ...

زنها توی قانون ما حق طلاق ندارند.مرد میتونه با اجازه دادگاه زن دوم بگیره و زن تا زمانیکه موهاش مثل دندوناش سفید شد دنبال طلاق دوندگی کنه . باید وکالت بگیره.

فبای آلاء ربکما تکذبان
آره خب ولی حالا هر چی بوده و تا هرجا پیش رفته رابطه شون، بالاخره استارتر بخشیده.نظر من اینه که یا آد ...

خواهرم . آخه اگه خدایی نکرده . اگه یه بار دیگه این کار رو انجام داد چی . اگه از نظر مالی ساپورت باشه . آلاخون بالاخون. نمیشه.  یه بار گذشت کرد . سری بعد چی . ایشالا که دیگه تکرار نشه . ولی آدمیزاده دیگه . اینم که یه بار گزیده شده .

زنها توی قانون ما حق طلاق ندارند.مرد میتونه با اجازه دادگاه زن دوم بگیره و زن تا زمانیکه موهاش مثل د ...

قانون مملکت ما به هییییچ دردی نمیخوره ولی اینجوریم نیس ک هر کی بتونه بره زن دوم بگیره.باید اجازه زن اول باشه.بعدم اگه اینجوریه ک آدم مهریه اش رو که بذآره اجرا بعد زندگی هم بکنه.نمیشه که