2777
2789
عنوان

میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 72 پست
اهان و درضمن تعهد محظری فلان بگیر ازش و دیگ نفقتو ماهانه بیشتر بده.ی چیزی بنامت کنه.از اینکارا ک دوب ...

اون کل زندگیش بنام منه

کلا آدم خوبیه ما با عشق همه چیو شروع کردیم همه حسرت زندگیمونو میخوردن

نمیدونم چرا اینجوری شد...😢

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤
اهان و درضمن تعهد محظری فلان بگیر ازش و دیگ نفقتو ماهانه بیشتر بده.ی چیزی بنامت کنه.از اینکارا ک دوب ...

مردای ایرونی همش طلبکارن،منکه تا حالا مردی رو ندیدم که واسه جبران اشتباهش امتیاز بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون کل زندگیش بنام منه کلا آدم خوبیه ما با عشق همه چیو شروع کردیم همه حسرت زندگیمونو میخوردن نمیدو ...

خب بنامته ک خوبه.دفعه بعد وردار همه چیو برو بدبختش کن.ی بار بخشش اشکال نداره بنظرم.

و مشاورم برو چون هی شک کنی شاید همین شکت کار بده دستتون

تا وقتی این موضوع یادت میاد بدون نبخشیدی  بخشش واقعی باعث فراموشیه   ودوست خوبم ...

من هیچوفت فکر نمیکردم اینکارو بکنه ولی کرد گاهی میگم شاید نشناختمش هنوز

الانم عقلم و دلم میگه جزو دسته اوله ولی فکرم مریض شده چون با اون حیوون همکارن تا میره سرکار عذاب میکشم

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤
چجوری جا پامو محکم کنم؟

اگه واقعا میخوای زندگی کنی و دوستش داری که اصلا ب فکر جا پا محکم کردن نباش .بخشیدی که زندگی کنی اگه بگی یه چیزی رو بزن به نامم یا ... که دیگه باید فاتحه ی زندگی و محبت شوهرت رو بخونی. اگه میخوای زندگیت زندگی بشه برو پیش مشاور عزیزم.کمکت میکنه که فکرای منفی رو دور کنی از خودت.

زنی که حالش با یک کتاب،یک آهنگ و یا یک فنجان چای خوب میشود را،هیچ کس نمیتواند شکست دهد.
من هیچوفت فکر نمیکردم اینکارو بکنه ولی کرد گاهی میگم شاید نشناختمش هنوز الانم عقلم و دلم میگه جزو د ...

وااا اینجوری نمیشه ک همکارن😐تو چقدر روشنفکری😐الان بنظرت اونا کاملا مث همکار رفتار میکنن؟

شوهرت باید کارشو عوض کنه

من هیچوفت فکر نمیکردم اینکارو بکنه ولی کرد گاهی میگم شاید نشناختمش هنوز الانم عقلم و دلم میگه جزو د ...

گاهی شکی که داری رو با چشم و عملت ب طرف حالی میکنی و باعث میشی اگرم طرفت اینکاره نباشه بره اینکاره بشه !من بارها گفتم مرد هیز تو شیشه هم کنی کار خودش میکنه پس با یقین اعتمادت بساز دوباره و بهش همیشه بگو من بهت اعتماد دارم شده ظاهری بگو تا  لقلقه زبونت بشه و بهت ارامش بده و ایشونم  حواسش باشه

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
چجوری جا پامو محکم کنم؟

اولا برو یه تعهد نامه محضری بگیر که اقرار کنه و تعهد بده دیگه مرتکب نمیشه.

ثانیا حق طلاق بگیر. یعنی تو همون دفترخونه یه وکالت مطلق در طلاق بگیر. در در صورت نیاز هم بتونی طلاق بگیری هم مهریه ات رو.

چون توی قانون ما حق طلاق فقط با مرده و زن باید با دلایل ثابت کنه شرایط ضمن عقد رو اون دوازده تا شرط بعدش بعد از چهار سال دوندگی دادگاه حق طلاق میده به زن . یا باید معریه ات رو ببخشی تا طلاق بگیری. بنظر من حق طلاق بگیر که یه پا ترس برای شوهرت بذاری .

اگر هم مالی چیزی داره بنامت بزنه .نداره حق طلاق و تعهد نامه محضری کافیه.

فبای آلاء ربکما تکذبان

طبیعیه همش فکرت در گیر باشه . یه دفعه گزیده شدی . من تو اقوام  همسرم.  خیانت دیدم . ولی همیشه بهشون میگم . مردی که یه بار پاش لنگید . دیگه کافیه . حالا هر جور قسمو پشیمونی رو درستش نمیکنه؟.  چه جورایی پیچشون هرز میشه . تو هم به فکر خودت باش . اول خودت .  اگه یه وقت خدایی نکرده بازم این کار وقیح رو انجام داد . بتونی رو پای خودت وایسی.   از لحاظ مالی هم خودتو ساپورت کنی . مردا قابل پیش بینی نیستن . خوب خوبش هم ممکنه . بپیچه.