2777
2789
عنوان

کاشکی بمیرم

141 بازدید | 22 پست

مجرد بودم دل میبینم ب هرکس عاشق یکی دیگ میشد عاشق رفیقم عاشق دخترخالم الآنم شوهرم عاشق یکی دیگس ی  پسره هم بود دوسش داشتم قبلا عاشق دخترخالم بود هول ینی من چقد زشتم ک هیچکس نخواستم؟چون خراب نبودم نخواستنم؟این چ زمونه آیه ینی من اینقدر داغونم ینی اینقدر زشتم ک هیچکس نخواستم چون عمل ندارم چون پول عملو ندارم بخدا ورزش میکنم ولی هیکلم خوب نمیشه خستم دیگ از اینکه هیچکی دوسم ندارع هیچکس نمیخادم ازاینک تنهام خستم 

متاسفانه همه ظاهر بیننن:) 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخاد مثل اونا بشم پول ندارم عمل هیکلو صورت کنم دندونام داغونن خاک توسرم خاک توسرم ک اینقدر بی خ ...

تقصیر تو که نیست دوستم:) 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

منم همینم ولی حیف عمرت نیست بشینی حرص بخوری بدرک برو هر چی خودت دوست داری انجام بده سفر ،خرید..با دوست و رفیقات برو اونا که میخوان تو رو

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

آرووم باش خب.. 

صورت زیبا کجا و سیرت زیبا کجا؟ 

اصلا به ازدواج فکر نکن قانون دنیا اینکه وقتی چیزی می خوای می دوی به سمتش اونم ازت دور میشه اما گقتی نمی خوای بهت نزدیک میشه

+ خودتو مقایسه نکن

++ وقتت بزار رو بهترین نسخه خودت شدن.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

منم همینم ولی حیف عمرت نیست بشینی حرص بخوری بدرک برو هر چی خودت دوست داری انجام بده سفر ،خرید..با دو ...

باکدوم پول ن میزارع درس بخونم ن مستقل بشم ن دوسم داره ن هوامو داره خیلی اذیتم خیلی تنهام. چشامو بزور نگه داشتم نریره 

آرووم باش خب.. صورت زیبا کجا و سیرت زیبا کجا؟ اصلا به ازدواج فکر نکن قانون دنیا اینکه وقتی چیزی می خ ...

متاهلم عزیزم . این حرفا بقران شهاره ک مهم سیرته تواین دورزمونه لخت نباشی زیر خواب صدنفرنباشی هیچکس دوست مداره

باکدوم پول ن میزارع درس بخونم ن مستقل بشم ن دوسم داره ن هوامو داره خیلی اذیتم خیلی تنهام. چشامو بزور ...

یه جور راضیش کن مگه خداست که دستور بده 

خودمم دیگ براخودم مهم نیستم از بس کسی نخواستم از بس کسی منو واسه خودم نخاست خستم خسته بقران

چون کسی تو رو نخواست ینی حق خوشی و زندگی نداره برا خودت ارزش قائل باش