2777
2789
عنوان

حجاب و خدا

264 بازدید | 30 پست

میخوام از الان به بعد برای خدا بندگی کنم، خیلی برام خدایی کرده

نمازمو میخونم روزمو میگیرم قرانمو میخونم عبادتم میکنم، ولی یچیزی! حجاب رو رعایت نمیکنم. اینجوری بازم بنده ی خوبی نمیشم؟ 

البته بستگی ب جایی ک میخوام برم هم داره

تو هیئت و مسجد چادر میپوشم

جاهایی ک مرد و پسر باشه لباسام تنگ و کوتاه نیست پوشیدست ولی شال هم نمیپوشم

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میخوای بندگی کنی اگه میخوای خدا دوستت داشته باشه همونجور باش که خدا می خواد 💚

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

همه ی اینا که گفتی رو من شخصا هیچ ربطی به بنده خوب بودن نمیدم با احترام

بنده خوب بودن به خیلی چیزا ربط داره 

انسان بودن درستشه

من جنبه ی مذهبیشو گفتم با احترام

اگر اینا منو نخورن حجاب به خدا ربطی نداره به بقیه افراد جامعه مرتبط میشه مثال مگه میشه به یه آدم ل***خ**ت نگاه نکنین اولین افراد زنها و دختران نگاه میکنن بعد مردان و خیلی پیچیده است و اینکه بقیه موارد تو خلوت خودتونه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

به نظر من مهم اینه به بقیه ستم کنی بقیه ش رو هر چی میخوای انجام بده 

بعضیا نماز و روزه شون ترک نمیشه ولی تو همین سایت مثله وحشی ها حمله میکنند خدا می‌دونه تو زندگی واقعی چقدر بدن

فقط ادعا سون رعایت حجاب و نماز و روزه ست 

پس بقیه ش چی 

با خدا معامله کن و از خودش کمک بخواهحرفای قلبتم فقط بخودش بگوراه رو جلوت میذاره

همینایی ک تو تاپیک گفتمو بگم بهش؟ 

البته من یه شخص مذهبی که بشدت دوسش دارم وارد زندگیم شد و من یبار از خدا خواستم که برای اخرین بار ببینمش، چند ساعت بعد با دوستش دیدمش تو خیابون. سر همون دیگه تصمیم گرفتم ک نماز و روزهامو هم بگیرم.

نمیدونم اما هیچوقت به خاطرحجابت وناامیدی بقیه کارهات روترک نکن

یعنی اینایی ک میخوام انجام بدمو بدم و حجابمو بیخیال شم؟