من چند سال پیش جاری دار شدم و از همون اول تصمیم گرفتم باهاش خوب باشم یعنی میگفتم و میخندیدم و شوخی میکردم باهاش که احساس غریبی نکنه تو خانواده جدید هیچ وقتم چیزی از زندگیش نمیپرسیدم کم کم فهمیدم این خانوم خیلییییییی زرنگ و البته عقده ای هست ولی بازم برام مهم نبود فقط ماهی ی بار خونه مادر شوهرم میدیدمش و بس کلا از اون ادمام که سعی میکنم سرم تو کار خودم باشه ولی حالا چند روزه ی چیزی فهمیدم که نمیدونم چرا اینقدر واسم مهم شده اونم اینکه فهمیدم این خانم ازدواج دوماه و مادر شوهر من تمام این مدت نه تنها جلوی فامیل این قضیه رو مخفی کرده که خیلیییی هم بهش احترام میگذاشت
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
عزیزم ه من اصلا کاری به ازدواج اول و دوم نداشتم بیشتر از زرنگ بازی مادر شوهرم حرصم گرفته میخوام بدون ...
زرنگ بازی؟ زندگیه پسرشه چرا باید به همه بگه زن پسرش یه بار قبلن ازدواج کرده. هرکس فقطمیتونه از زندگی خودش بگه. من و شما اجازه نداریم در مورد زندگی دیگران افشا گری کنیم فقط اختیار اسرار زندگی خودمون رو داریم.
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.