2777
2789
عنوان

طلاق جاریم

115 بازدید | 12 پست

سلام خانما میخوام ازتون ی سوال بپرسم صادقانه فک کنین نظرتونو بگین بهم 

من چند سال پیش جاری دار شدم و از همون اول تصمیم گرفتم باهاش خوب باشم یعنی میگفتم و میخندیدم و شوخی میکردم باهاش که احساس غریبی نکنه تو خانواده جدید هیچ وقتم چیزی از زندگیش نمیپرسیدم کم کم فهمیدم این خانوم خیلییییییی زرنگ و البته عقده ای هست ولی بازم برام مهم نبود فقط ماهی ی بار خونه مادر شوهرم میدیدمش و بس کلا از اون ادمام که سعی میکنم سرم تو کار خودم باشه ولی حالا چند روزه ی چیزی فهمیدم که نمیدونم چرا اینقدر واسم مهم شده اونم اینکه فهمیدم این خانم ازدواج دوماه و مادر شوهر من تمام این مدت نه تنها جلوی فامیل این قضیه رو مخفی کرده که خیلیییی هم بهش احترام میگذاشت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون ازدواج دومشه قابل احترام نیست؟

معلومه چقدر خوبی!

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
چون ازدواج دومشه قابل احترام نیست؟معلومه چقدر خوبی!

عزیزم ه من اصلا کاری به ازدواج اول و دوم نداشتم بیشتر از زرنگ بازی مادر شوهرم حرصم گرفته میخوام بدونم شما جای من بودی چطوری با این قضیه کنار میومدی؟ 

عزیزم ه من اصلا کاری به ازدواج اول و دوم نداشتم بیشتر از زرنگ بازی مادر شوهرم حرصم گرفته میخوام بدون ...

زرنگ بازی؟ زندگیه پسرشه چرا باید به همه بگه زن پسرش یه بار قبلن ازدواج کرده. هرکس فقط‌میتونه از زندگی خودش بگه. من و شما اجازه نداریم در مورد زندگی دیگران افشا گری کنیم فقط اختیار اسرار زندگی خودمون رو داریم.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

پسرش ازش خواسته به کسی نگه

ایشونم به حرف بچه اش گوش داده 

و حرمت پسر و عروسش و حفظ کرده

ایرادی نمی‌بینم توش...نیازیم نیست شما با چیزی کنار بیای

اونایی که باید...کنار اومدن

عادت های اتمی و اثر مرکب

این مورد ربطی به شما نداره و اینکه نیازی نیست خودتو درگیرش کنی 

به اینم نمیگن زرنگ بازی شما دوست داشتی ازدواج دومت می‌بود و مادرشوهرت جار بزنه بیرون و به همه بگه ؟ 

خب یه چیز طبیعیه دیگه 

اینکه شما درگیرش شدی رو نمیفهمم