2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدارمون کی هست ؟تو دبدار ازم خوشش میاذ ؟بعد دیدار حسش بیشتر میشه؟

تقریبا نه زود نه دیر ولی به زودی دیدار دارید آره جوری زفتار میکنه که خوشش میاد ولی خب یکمم هیز به نظر می سه.

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

تقریبا نه زود نه دیر ولی به زودی دیدار دارید آره جوری زفتار میکنه که خوشش میاد ولی خب یکمم هیز به نظ ...

مال منم بگو

کار جدیدم اونور سال چجوریه

کی ازدواج می کنم؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ                       💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
تقریبا نه زود نه دیر ولی به زودی دیدار دارید آره جوری زفتار میکنه که خوشش میاد ولی خب یکمم هیز به نظ ...

اره هیزه 

از ظاهرمم خوشش میاد ؟ 

خب جوری رقتار میکنه ک خوشش میاد یعنی واقعی خوشش نمیاذ ؟

عزیزم میشه اول بگی ازم چی حدس میزنی ؟ و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟فردا یمبینمش ؟

دقیق نمیشه گفت ولی یکم نگرانی داری شاید یکم کنجکاوی هم داشته باشی عشقت زیاد تلاش نمیکنه برا رسیدن به تو 

دقیق نمیشه گفت ولی یکم نگرانی داری شاید یکم کنجکاوی هم داشته باشی عشقت زیاد تلاش نمیکنه برا رسیدن به ...

اره درسته 

بنظرت تلاش نکردنش برای چیه ؟؟

دلیلش چیه میشه بگی لطفا ؟

برات صلوات میفرستم 

اخه خیلی دوستم داذه

به امید رسیدن به دو تا 

مال منم بگوکار جدیدم اونور سال چجوریهکی ازدواج می کنم؟

حس شیشم میگه کار جدیدت خیلی پر از فرازو فروده ازدواجتم چیزی نمیبینم و حس نمیکنم فعلا براش