2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم......

247 بازدید | 18 پست

من دوساله که ازدواج کردم.از اولش مامانم همش بهم میگه اینا دختر ندارن تو باید دخترشون باشی باید عین منو و پدرت اونارو دوست داشته باشی.ولی انقدر رفتارای مادرهمسرم دلمو شکست که ازقید دخترشون بودن گذشتم و فقط سعی کردم احترامشونو نگه دارم.دیروز که جمعه بود منو همسرم به هردوطرف سر زدیم.وقتی رفتیم خونه همسرم اینا.مادرش اصن جواب سلام منو نداد و فقط پسرشو تحویل گرفت.همه خیلی جاخوردیم ولی چیزی نگفتم.بعد دیدم شروع کرد به تیکه انداختن به همسرم که تو واس من وقت نداری همیشه سرت شلوغه و ازین چیزا.منم فقط سکوت کرده بودم و چیزی نمیگفتم.بعدش فهمیدم یه روز به همسرم زنگ زده که براش نوبت دکتر بگیره اونم سرش شلوغ بوده گفته کار دارم بعدا زنگ بزن.من نمیدونم این حرفا اصلا به من چه که به من پشت میکنی مگه من باهاش سرکار بودم اخه؟؟؟؟  امروزم زنگ زده به همسرم که دیروز من بهت غر زدم زنت دعوات نکرد؟از دیروز دارم دیوونه میشم آخر همه خوبی کردنا بدی دیدنه؟؟؟  چرا مادرشوهرا بدن آ؟خه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اونا فک میکنن شما تو گوش همسرتون میخونین ک ب مادرتو نبر دکترو اینا اصلا خودتو ناراحت نکن خوب باشن عالی باش بد باش بدتر باش

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

تقصیر شما نیس.بیشتر مادرشوهرا فکر میکنن عروس پسرشونو ازشون میگیره درصورتیکه فکر نمیکنن پسره بزرگ شده!بچه نیس دیگه که بخوان براش تعیین تکلیف کنن.ما اصلا سعی نکن بهش بفهمونی اشتباه میکنه.فقط احترام نگهدار و حریم رو حفظ کن.هیچوقتم دخالت تو کارشون نکن و زیاد نزدیک نشو

عاشق خودمم...بوس بوس
من یه بار جلوی همه گفت  عروس هیچ وقت دختر نمیشه

باز خوبه یبار گفت. مادر شوهر من از روز عقدم تا سه ماه میگفت عروس دختر نمیشه. حالا منم اون اوایل مث کوزت براش کار میکردم که احساس دختر نداشتن نکنه. آخر سر  کاری کرد که منم برگشتم بهش گفتم بس کن دیگه مادرشوهر هم مادر نمیشه. 

ذهن خراب اونارو شما نميتوني درست كني

سعي كن سرتو گرم زندگي خودت كني

ب كارهاشون فكر نكن كه ب جنون ميرسي

من خودم هست سال عروسشونم، جز حترام كاري نكردم

ولي اونا اصلا خوبي نميبينن، كارهاي ساده من رو ك بي منظور هست، بدترين برداشت رو ميكنن و جنجال درست ميكنن

جاريم بهشون ميگه خفه شين، همش دستور ميده

جالبه همين پدرشوهرم و مادرشوهرم ميگن اين متوجه نميشه چي ميگه! منظور بدي نداره!!!!!!

ببيين عمق فاجعه تا كجاست

من فقط حرص ميخورم خودمو نابود كردم

اونا ك تغيير نميكنن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.