2821
2789
عنوان

باردارم ولی...

610 بازدید | 66 پست

زمان خیلی برام دیر میگذره😢😢

همش منتظرم.اعصابم خورد شده.

همش میگم خب کی شکمم میاد جلو،،کی ویارم تموم میشه،،کی میتونم دوباره با میل و اشتها غذا بخورم😢هیچی نیست که دلم بخواد بخورم.همه جور میوه و سبزی و اجیل و غذا برام فراهمه ولی حالم از همه چی بهم میخوره.

همش با شوهرم تندی میکنم😢دست خودم نیست.بیچاره کار بیرون و خونه رودوششه،،همه جوره هوامو داره،من همش سرش غر میزنم،،تندی میکنم باهاش ،،خسته شدم😭😭

میخوام زودتر تموم شه بچمو بغل کنم ببینمش.

چیکار کنم😭😭😭

اوه تازه اول راهی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سر خودت را گرم کن ...بیکاری باعث تمام اینها میشه...یه بافتنی برای نی نی ات یا یه کار هنری شروع کن بزار ازین حال و هوا در بیایی...کتاب بگیر درباره روانشناسی کودک و مطالعه کن ...این حالت روحی باعث میشه رو جنین ات تاثیر منفی بزاری خوشحال باش و از بارداری لذت ببر ..ویارت هم رفع میشه من تا هفته ۱۵ بیچاره شدم اما کم کم حالم بهتر شده 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

مث من البته با این تفاوت که من همه چی میخوردم اصلا اشتهام ۶ برابر شده بودو ویار میارم نداشتم اصلا

اوووم روزام که اصلا نمیگذشت هوووووف الانم به زور خودمو با رفتن خونه مامانمو زنگ میزنم مامانم بیاد خونمونو این چیزا سرگرم میکنم که روزام بگذره 

واقعا خسته کنندست ولی ارزششو داره😆😆😆

🐣

اونايي ك حامله نيستن دقيقا همين حالتهارو دارن تندي باهمسر وخوش نيومدن هيچي بهشون، انتظااااااار.... ولي نميدونن اين انتظار كي به پايان ميرسه.... لطفا دعا بخون هم برا خودت هم برا بقيه خودتم ارم ميشي عزيزم... فيلم نگا كن عزيزم سرت گرم شه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز