2777
2789
عنوان

قتل کردم

595 بازدید | 18 پست

دوستان ببخشیددد این عنوانو نوشتمم ولی نظرتونو خیلی لازممم دارم لطفا بگین

خانوما از بچگی بلوند بوم موهام اون زمان زرد زرد بود حالا ک بزرگ شدم 21 سالمه جلوی موهام خرمایی شده اون پاییناش بازم بلونده 

تو همین سایت خوندم چنتا چیزو ترکیب کنیم طبیعی بلوند میکنه منم انجام دادم حالا فامیلا وقتی میبینمم میگن رنگ کردی 

نمیدونم چیکار کنم اینجا دختر نباید قبل ازدواج رنگ کنه موهاشو هرچند مال من رنگ نیست ولی خب

الان چی بگم بنظرتون؟ 

میخام بزنم ماهی ی بار وقتی میزنم خیلی تغییر میکنم

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونستم ایی کلک😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچهااااااااااا جواب بدین نرینن

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

راستشو بگو. بعدشم یاد بگیر ک نباید همیشه دیگران رو از خودت راضی نگه داری و هچچکسم واجب نیس جوابگو باشی

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خب اول اون ترکیبو بگو چی بزنیم که بلوند شه موهامون🤔

موهام بلونده عزیزز لطفا بخونش متنمو

چیکار کنیم الان ما عزیزم؟

جواب فامیل چی بگم

موهام بلونده عزیزز لطفا بخونش متنمو

خب خودت میگی تو سایت خوندی چندتا چیزو ترکیب کنیم طبیعی بلوندمیکنه😐

#فکر کنم پنجمین کاربری💔 زخم خورده تاپیک های سیاسی/درخواست ندین قبول نمیکنم نیازی به دوست ندارم اینجا /متاهل 💍

راستشو بگو. بعدشم یاد بگیر ک نباید همیشه دیگران رو از خودت راضی نگه داری و هچچکسم واجب نیس جوابگو با ...

اخه تازه گفتم که از اول همین بوده ولی نمیدونم چرا هی میپرسن بخدا عجیبن

زنداییم فورا گفت این از اول همین بوده دیگه چی ازش میپرسین ولی از رو نرفتن

خب خودت میگی تو سایت خوندی چندتا چیزو ترکیب کنیم طبیعی بلوندمیکنه😐

عزیزم من گفتم از بچگی بلوند بودم الان جلوی موهام خرمایی شده ی چیزی پیدا کردم میزنم مث قبل میشه فقط فامیل شک کرده میگن رنگ کردی در حالیکه رنگ نیس چیگبم بهشون نمیخام بفهمن 

میگم میشه درخواستم رو قبول کنی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم