2777
2789
عنوان

من بلوندم ولی

197 بازدید | 13 پست

خانوما از بچگی بلوند بوم موهام اون زمان زرد زرد بود حالا ک بزرگ شدم 21 سالمه جلوی موهام خرمایی شده اون پاییناش بازم بلونده 

تو همین سایت خوندم چنتا چیزو ترکیب کنیم طبیعی بلوند میکنه منم انجام دادم حالا فامیلا وقتی میبینمم میگن رنگ کردی 

نمیدونم چیکار کنم اینجا دختر نباید قبل ازدواج رنگ کنه موهاشو هرچند مال من رنگ نیست ولی خب

الان چی بگم بنظرتون؟ 

میخام بزنم ماهی ی بار وقتی میزنم خیلی تغییر میکنم

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

چشمات چ رنگیه اسی 😍

متاسفانه ابی نیست

خودم میگم قهوه ای روشن ولی بقیه میگن عسلی

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام طلایی طلایی بودالان زیتونی شده

مث من

خب چیبگم به فامیل بنظرت؟

فامیلاتون احمقن خباگه از بچگی بشناسنت میدونن نه چرا بزنی بزار بمونه گفتنم بگو همین بودهپیش ماهم رسم ...

منم میگم همین بوده ولی خب چون ی مقدار تغییر میکنه اونم خر ک نیستن

خب عسلی که از آبی خیلی قشنگ تره پس خیلی خوشگلی مهربون 😍😍😍

فدات عشقی

عزیزم چیا رو ترکیب کردی؟ من رنگ نمیخوام کنم ولی طبیعی باشه خوبه 

واسه موی تیره هم جواب میده؟ من خرمایی تیره هست موهام

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

میشه جنسیت بچه بعدی منو بگی😁

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

فدات عشقی

دوست خوش قلبم‌‌میشه حست به منم بگی کی باردار میشم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن