2777
2789
عنوان

چجور جدی باشم

57 بازدید | 6 پست

اسکل بازی در نیارم

خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫

پروفایلامون مث همن😊🥰

اره🧡🥰

خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی به من بگه من چطوری اسکل بازی دربیارم

اصلا دست خودم نیست این جدی بودنه

هرکی من رو میبینه فکر میکنه خیلیییی خیلییی مغرورم در حالی که اصلا اینطور نیست و متاسفانه این شخصیتمه که خیلی جدی و مقرراتی ام🤦🏻‍♀️

اصلا خوب نیست به نظرم

یکی به من بگه من چطوری اسکل بازی دربیارماصلا دست خودم نیست این جدی بودنههرکی من رو میبینه فکر میکنه ...

مبتونی از رفتار خودت بیشتر توضیح بدی

منم بهت یاد میدم چطور اسکل بازی در بیاری

خوب اول وقتی وارد جمع شدی لبخند بزن

توی روابطت صمیمی رفتار کن احساس کن از قبل آشنایی داری باطرف 

به دیگران انرژی مثبت بده درمورد اهدافشون و سلایق و اتفاقات روزمره... صحبت کن و همدلی کن 

مهربان باش و جنبه مثبت ادمارو ببین

هرکسی نقاط مثبتی داره روی آن ها زوم کن تا علاقه مند به ارتباط بشی

خوب اول وقتی وارد جمع شدی لبخند بزنتوی روابطت صمیمی رفتار کن احساس کن از قبل آشنایی داری باطرف به دی ...

خب اینکهههه عالیهههههههه و اصلاااا اسکل بازی نیست

چرا میخوای تغییر کنی دقیقا؟؟؟😐

برای جدی بودن کافیه عکس همه این چیزهایی که گفتی رفتار کنی 😂🤦🏻‍♀️

نکن ولی نکننننن واقعا خوب نیست