2821
2789
عنوان

فکر کن 😬😬😬

77 بازدید | 13 پست

پریود باشی کمر درد خونریزی....معده درد .....خونه رو جمع کردی وسط خونه تکونی یه عالنه هم ظرف مونده ....در کی ررررری ترین حالت ممکن هستم 😕

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ولشون کن الان باید استراحت کنی

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فحش نمیدای هم ما می‌فهمیدیم وضعیت بدیه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

وقتی پریودی برا چی خونه تکونی میکنی

عقل ندارم بخدا....دوفاستونم خوردم این ماه هم درد دارم هم خونریزی

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
فحش نمیدای هم ما می‌فهمیدیم وضعیت بدیه

حموم نرفتم دیگه فاجعه🤣

من پریودم رفتم حموم چندتا پادری شستم خودم حموم کردم الان دل درد گرفتم

روز چند رفتی....منم خیلی دلم میخواد برم ...بو گرفتم امروز سومین روزه 

اصلا خونه خیلی شلوغه

خب شلوغ باشه وقتی حالت بده بزار برا فردا

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز