2777
2789
عنوان

کیا درون گران

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 58 پست
میانگرا تا حالا نشنیدم منظورم اینه علاعمش چیه 😕😐

آها

من تست دادم،مودی ام ،یه روز تو خودمم یه روز شاد و بیش فعال😐😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دقیقا دیروز رفتم به خود گذشتم قبلا من کی بودم الان کیم 

من یک درونگرا توی‌یک خانواده پرجمعیت پر رفت وامد تنها چیزی که بود پول بود آسیب شدید من از وقتی شروع شد که داداش کوچکه من به دنیا آمد با 8سال تفاوت سنی دقیقا تو سنی که نیاز داشتم مادرم کنارم باشه نبود .... همش مشغول خونه داری وبچه داری بابا هم همش مشغول کار کلاس میخواستم برم مامان دوستم مامانم نمیتونست به درسام برسه به شدت درسم ضعیف اصلا نمی‌تونستم یاد بگیرم دیگه رو آوردم به بیرون از خونه دنبال آرامشی که دنبالش بودم حتی شده برای ساعتی ..... سر نادونی ازدواج کردم همسرم بد نیست بااون گذشته من از سرم هم زیاده وقتی ازدواج کردم بستر آرامش تاحدودی محیا شد خواب راحت تنظیم ساعت دست خودم  

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

خیلی فک نکن

خیلی بده،روزایی که تو خودمم دوستام میگن خودت رو میگیری و دعوا پیش میاد

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اره خیلی بده ولی اگ متاهل بشی راه فرار نداری باید نقش بازی کنی همش اه چندش

دقیقا منم درون گرام  و متاهل شدم‌  اونم با خانواده پرجمعیت خییلی سخته برام   

بماند بزور ازدواج کردم  واقعا ترجیح میدم همش خونه بمونم 

دقیقاً بقیه هم درک نمیکنن بهت میگن عصبی🤦🏻‍♀️

من تازگیا عمل کردم ،حتی راضی نبودم دورم شلوغ باشه بیان عیادتم همش دنبال خلوت و سکوت و ارامش بودم 😐

همسرم درک میکرد و میگفت اشکال نداره ولی مادرم میگفت نه این خیلی کار بدیه ،طوری ک مجبورم کرد برداشت منو برد خونه خودشون نزاشت خونه خودم بخابم گفت همه میخاد بیاد عیادت 😐😐

من دقیقا دیروز رفتم به خود گذشتم قبلا من کی بودم الان کیم من یک درونگرا توی‌یک خانواده پرجمعیت پر رف ...

عزیزززم🥹

واقعا واسه آدم درون گرا خیلی سخته خانواده پر جمعیت داشتن

منم همش دلم میخواد زودتر ازدواج کنم آرامش داشته باشم تو خونه خودم

🤎🧸

عزیزززم🥹واقعا واسه آدم درون گرا خیلی سخته خانواده پر جمعیت داشتنمنم همش دلم میخواد زودتر ازدواج کنم ...

شما یک وقت بیرون از خونه دنبال آرامش نباشیا که نابود تر میشی عزیزم یک جورایی آرامش رو فراهم کن کاش می‌توانستم با مادرت صحبت کنم 

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

هیچ وقت فکر نمی‌کردم من آنقدر باهوش باشم شدم یک خانم مرتب منظم آروم

دقیقا درک میکنم چی میگی

منم موقعی دورم خلوت باشه تنها باشم میشینم قشنگ برنامه ریزی میکنم به همه کارام میرسم

🤎🧸

من تازگیا عمل کردم ،حتی راضی نبودم دورم شلوغ باشه بیان عیادتم همش دنبال خلوت و سکوت و ارامش بودم 😐ه ...

وای خیلی سخته اصلا آدمو درک نمیکنن

من ی مدت میرفتم کمپ مطالعاتی انقد ساکت بود جوش آرامش می‌گرفتم😢😂

🤎🧸