2777
2789
عنوان

کیا درون گران

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم درونگرام یا نه ولی تنهایی دوست دارم تو جمع اگ با اون افراد حال کنم ب اصطلاح رو مخ نباشن دوست دارم باشه اگ نه ک دوست ندارم خلوتی ترجیح میدم کلا دوست ندارم کسی مزاحم وقتم بشه تو کارام دخالت کنه 

با همسر فرق داره دیگهمنم با نامزدم برون گرا ترینم خیلی پر انرژی و شاد و شنگولم پیشش

دقیقاا منم همینطورم . 

اما توی جمع مخم نمیکشه همه حرف میزنن 🙁 منم عقدم ، همسرم خونمون بود مادرم و خواهرم داشتن بحث میکردن دوران پی ام اس هم بود که بدتر اینقدر رو مخ بودن که آخر با صدای بلند گفتم ساکت شید دیگه حتی همسرمم از رفتارم تعجب کرده بود 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شاد و پر انرژی هم هستما ولی حوصله وراجی و حرفا خاله زنکی ندارم یعنی حوصله م سر میره تو این جمعا دوست ...

منم همینجوریم

توی گوگل بزن تست درون گرایی و برون گرایی سوالاشو جواب بده بهت میگه کدومش هستی

🤎🧸

دقیقاا منم همینطورم . اما توی جمع مخم نمیکشه همه حرف میزنن 🙁 منم عقدم ، همسرم خونمون بود مادرم و خو ...

کاملا درک میکنم

اصلا بجز نامزدم و اونایی ک هم فازمن حوصله آدما رو ندارم رو مخمن

مدتی ک توی خوابگاه بودم واسه دانشگاهم به معنای واقعی عذاب کشیدم🤦🏻‍♀️

🤎🧸

کاملا درک میکنماصلا بجز نامزدم و اونایی ک هم فازمن حوصله آدما رو ندارم رو مخمنمدتی ک توی خوابگاه بود ...

دقیقاا :) 

من با ادمای اروم حال میکنم اما متاسفانه تو خونه ی ما اینقدرررر سر صداست و با صدای بلند حرف میزنن من بشدت پرخاشگر و عصبی میشم خصوصا وقتی مامانم دخالت میکنه تو زندگیم . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دقیقاا :) من با ادمای اروم حال میکنم اما متاسفانه تو خونه ی ما اینقدرررر سر صداست و با صدای بلند حرف ...

منم همینجوریم دقیقا

همیشه دوس داشتم بدونم چرا گاهی انقد پرخاشگر میشم الان دلیلشو فهمیدم 

اگه کسی کاری به کارم نداشته باشه آروم ترینم بخدا🥹

🤎🧸

منم همینجوریم دقیقاهمیشه دوس داشتم بدونم چرا گاهی انقد پرخاشگر میشم الان دلیلشو فهمیدم اگه کسی کاری ...

همچنین ☺️ بدم میاد کسی باهام با صدای بلند حرف بزنه مغزم تاب برمیداره بخدا