2789
عنوان

ازمایش بتا

152 بازدید | 6 پست

سلام من همیشه بتا میدادم 0.1 0.2 واحد سنجش iu/l بود و elisa کیتش اینسری یه ازمایشگاه ازمایش دادم واحد سنجش ng/ml بود و کیت i.chroma تو ازمایشگاه دوم ازمایشم بعد چند روز شده 5.0> یعنی باردارم؟اگه باردار نیستم تیترم چرا از یک دهم رفته یهو رو پنج رنج ازمایشگاه اول تا ده تا 25 خط مرزی بود و رنج ازمایشگاه دوم 25 به بالا مثبت

اینهمه تفاوت احتمال بارداریه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اینکه تیتر بتام از ۰.۱ ۰.۲ یهو اومده رو ۵ عادیه یعنی؟

عزیزم شما آزمایش تیتر بتا ندادی،فقط آزمایش ساده بارداری دادی،بخاطر همین زده کمتر از ۵

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
عزیزم شما آزمایش تیتر بتا ندادی،فقط آزمایش ساده بارداری دادی،بخاطر همین زده کمتر از ۵

نه نه جفتشون تیتر بود 

ولی تیترای اول همه ۰.۱ ۰.۲ 

تیتر بتا اخر ۵.۰> خود ازمایشم زده بتا تیتر

نه نه جفتشون تیتر بود ولی تیترای اول همه ۰.۱ ۰.۲ تیتر بتا اخر ۵.۰> خود ازمایشم زده بتا تیتر

خب اینبار رنج آزمایش بتای شما رو‌کمتر از۵/۰زده ینی همون مث تیترای قبلی،،اصن چیز مهمی نیس که بخوای پیگیری کنی گل

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام