2777
2789
عنوان

شوهرمو گول زدم😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5373 بازدید | 176 پست

اتفاقا صد افرین به شما

نر جماعت اعتمادی بهشون نیست

زن مریض بشه خدای نکرده پول داشته باشه

یا نر جماعت خیانت کنه زن بدبخت بخواد جدا بشه پول داشته باشه برای هزینه وکیل و این موارد

همیشه حساب مخفی همه باید داشته باشن

عشقمو دوست دارمو مرد ها ممکنه همزمان به تو به ۱۰۰نفردیگه ام بگه

هیچوقت هم نزارید بفهمن 

پولاتو تبدیل به طلاکن وقتی زیاد شد اسی

ننه# قزی 

😂😂😂...لباس زیر میگیرم 500 میگم 800 شده بقیشو برمیدارم..خرید خونه مثلا 300 بشه میگم 350 شده

نکن گناه داره بخدا😅😅😅 شریک زندگیشی ، ولی مطمئن باش اونم از جای دیگه داره ازت میگیره خبر نداری😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولتو بده طلا نگهدار برای اینده خودت و بچت

طلا با پس اندازی ک شوهرم خبر داره میخرم کلا اهل طلا نیستم ولی شوهرم زیاد میخره واسم😅

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
اتفاقا صد افرین به شمانر جماعت اعتمادی بهشون نیستزن مریض بشه خدای نکرده پول داشته باشهیا نر جماعت خی ...

❤️❤️❤️...اره گلم دقیقا بخصوص شوهر من ک تا تقی به توقی میخوره میگه برو یا میگه میرم با یکی دیگه..اره میخوام بزارم حداقل 3 تمن بشه بعد پارسیان بگیرم

کارما💫    

نکن گناه داره بخدا😅😅😅 شریک زندگیشی ، ولی مطمئن باش اونم از جای دیگه داره ازت میگیره خبر نداری😂😂 ...

خداییش گناه نداره تاپیکامو ببین😂

کارما💫    

حتما این کارو بکن...من نقدی پس انداز میکنم پارچه کیفمو یکم سوراخ کردم میریزمش اونجا عقل جن هم بهش نم ...

بریز بانک 

می دونی خیلیا میگن دزدیه

من نمی دونم هر کی یه شرایطی داره

یکی واقعا شاید دزدی باشه

ولی یکی دیگه که خودش خرج خودش و بچش نکرد شوهره خرج کس دیگه میکنه (تجربه ی تلخ)

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

❤️❤️❤️...اره گلم دقیقا بخصوص شوهر من ک تا تقی به توقی میخوره میگه برو یا میگه میرم با یکی دیگه..اره ...

دمت گرم 

انشاالله طلاهای خوشکل موشکل  بخری 

کلی سود کنی 

میگم دیگه نر جماعتتتتتتت ایرانییییییییی دیگه مثل قدیم نیستن از نسل ۶۰ به بعد همه مردا عوض شدن

بریز بانک می دونی خیلیا میگن دزدیهمن نمی دونم هر کی یه شرایطی دارهیکی واقعا شاید دزدی باشهولی یکی دی ...

وقت بیرون رفتنو ندارم کسی نیس پسرمو بگیره...دقیقا همینطوره..خرج من نمیکرد خرج دخترای خراب میکرد منم از وقتی از قهر برگشتم عاقل شدم گفتم به خودم میرسم و لباس گرون میخرم تا نگی بی ارزشی

کارما💫    

دمت گرم انشاالله طلاهای خوشکل موشکل بخری کلی سود کنی میگم دیگه نر جماعتتتتتتت ایرانییییییییی دیگه م ...

فدات مهربونم❤️

دقیقا اکثرا نامرد شدن

کارما💫    

چیکارا میکنی گلم؟؟من روتین دارم..ناخن و ارایش همین..گفت موهاتو رنگ کن نکردم چون بیبی فیسم بهم نمیاد

منم همین هزینه ها انجام میدم ولی رنگ مو ناخن کاشتن اینجور چیزا نه شوهرم دوست داره نه خودم مهم برام 

ولی لباس همیشه کم میگیرم ولی خوبش میگرم

منم همین هزینه ها انجام میدم ولی رنگ مو ناخن کاشتن اینجور چیزا نه شوهرم دوست داره نه خودم مهم برام و ...

خوب میکنی..من قبلا لباس ارزون میخریدم ک شوهرم نره زیر خرج فکر میکردم عزیز میشم امروز گفت تیپات خزه بلد نیستی تیپ بزنی گفتم بخاطر تو این ارزونارو میخریدم از این به بعد لباس شیک و گرون میخرم چون لایقشم

کارما💫