2777
2789
عنوان

دلم گرفته

184 بازدید | 11 پست

دیروز دعوای بدی با نامزدم کردم و بهش گفتم تو اصلا معیار های منو برا همسر آینده ام نداری و خیلی حرفای بدی زدم کلا

عصبی بودم یه چیزی گفتم خودش می‌دونه چقد دوسش دارم وقتی آروم شدم همش سعی میکنم از دلش در بیارم

دیشب چقد براش پست عاشقانه فرستادم هیچی نگفت فقط علامت تایید نشون داد استوری هم گذاشتم تگش کردم حتی لایک هم نکرد 

می‌دونم دلش ازم شکسته ولی خب حداقل یه جوابی یا پست هایی که فرستادم و استوری که گذاشتم میداد😔

به نظرتون چیکار کنم؟ دیگه اینقدر لوسش نکنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زنگ بهش بزن 

برید بیرون با هم 

از دلش در بیار 

از فاصله دور فایده نداره 

ازش معذرت بخواه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

معمولا تو‌دعوا آدم‌حقیقتو‌میگی

ایشون حتما بخشی از معیارتو ندارع

و‌ شما داری  خودتو‌گول میزنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم تو نامزدی از این کارها زیاد کردم و همیشه هم حق به خودم میدادم یه ذره کنترل روی حرفام نداشتم هر چند همه ش سر زبونی بود خودم میدونستم کارم اشتباه خیلی روی رفتار  حرفام تمرین میکنم و خیلی بهتر شدم ولی بازم گاهی از دستم در می‌ره اشتباه منو نکن 

منم تو نامزدی از این کارها زیاد کردم و همیشه هم حق به خودم میدادم یه ذره کنترل روی حرفام نداشتم هر چ ...

من اصلا نمی‌دونم چی میگم وقتی عصبی میشم بدترین حرفا رو بهش میزنم بعد توقع دارم باهام مثل قبل رفتار کنه

شما چه کاری انجام دادین که بهتر شدین؟

من نیاز به محبت زیاد داشتم شوهرم یه مقدار سرد برخورد می‌کرد برای همین حالم بده میشد بهم میریختم و یه جایی ک نباید و اصلا ربطی نداشت منفجر میشدم .من شاید تنهایی کاری نکردم شوهرم کمکم کرد محبتش و دوست داشتنش ک بهم نشون داد حال منم بهتر شد و الان هر حرکتش رو حساب دوست نداشتن نمی‌زارم 

خب آره ندارهولی دوسش دارم

خب به چه قیمتی

احساسم میگه نامزدت نیست دوست پسرته

در کل 

بخاطر یه دوست داشتن کاذب 

زندگیتو نابود نکن

خود دانی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.