2777
2789
عنوان

رفتم بازار خیلی داغون بود

376 بازدید | 30 پست

جنس ها خیلی داغونه ، اصلا کیفیت نداره

تنوع نداره ، خیلی ها انگار لباس قدیمی تو انبار مونده هست 

مثلا یه تیشرت معمولی رو میدادن ۴۵۰ ...

اصلا هم بدرد نمیخورد...

من شمالم ، شهرهای شما هم همینقدر گرونه ؟ 

مانتو ها هم آنقدر کوتاه شده که عملا بلا استفاده هست ...

شومیز و مانتو ها به شدت کوتاه شده و قیمت بالا

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

همه کت ها هم کراپ کت شدن

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم قیمت ها فقط انصاف فروشنده ست یه چیز رو با چند قیمت متفاوت دارند می‌فروشند منم ۲تا خریدم پشیمونم گرون خریدم

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

خودشون لباس های کوتاه و تنگ و بدن نما میارن بازار بعد میگن بی حجابی زیاد شده 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نتی بخر

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
اوهوم قیمت ها فقط انصاف فروشنده ست یه چیز رو با چند قیمت متفاوت دارند می‌فروشند منم ۲تا خریدم پشیمون ...

اصلا شومیز بدن نما با پارچه داغون و میداد ۶۰۰ 

تازه می‌گفت تخفیف زدم 

اصلا خشکم زده بود 

ببین خیلی گرون شده ،فروشنده ها هم گرون میخرن 

ولی بازار خیلی خرابه 

من رفتم خیابون ،خلوت بود مثل بعد عید بود 

چندساله مردم شب عید ندارن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بله متاسفانه و من واقعا آنقدر کوتاه نمیتونم بپوشم و چند ساله لباس نخریدم درست و درمون ، نمی‌دونم چیک ...

ایوان مهر لباسای خوبی داره سرچ کن

خودشون لباس های کوتاه و تنگ و بدن نما میارن بازار بعد میگن بی حجابی زیاد شده

اره باور کن 

من چند روزه دارم میگردم غیر از مانتو کوتاه چیزی نمی‌بینم 

خیلی کم مانتو نسبتا بلند هست که آنقدر زشته ...