2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر کسایی ک موهاشون خشکه و زیاد اتو یا سشوار میکشن دچار موخوره میشن 

چندبار موخوره گیری کنید بعد ارژانتین تراپی انجام بدین

بعد حموم از روغن ارگان اصل استفاده کنید 

موهاتونو اروم با حوله خشک کنید

کشتون ساتن باشه 

روی متکاتونم ساتن باشه

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

اکثر کسایی ک موهاشون خشکه و زیاد اتو یا سشوار میکشن دچار موخوره میشن چندبار موخوره گیری کنید بعد ارژ ...

اخه من یبار دکلره کردم یمقدار موهام سوخت و چیز شد

بعد اصلا از سشوار و اتو استفاده نمیکنم.

اخه من یبار دکلره کردم یمقدار موهام سوخت و چیز شدبعد اصلا از سشوار و اتو استفاده نمیکنم.

خب پس همینم هست دکلره مورو داغون‌میکنه 

کوتاه کن

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

من ده بار کامل کوتاه کردم باز همون آش وهمون کاسه

احتمالا هر جفتتون ، هم شما هم استارتر عزیز ، درست مراقبت نمیکنید. اینجا نباید گفت "درمان" باید گفت پیشگیری!

برای اینکه پیشگیری کنید باید همیشه نیم الی یکساعت قبل حمام ، ساقه ی موهاتون رو روغن تراپی کنید (روغن فندوق...روغن بادام...جوجوبا...هرچی)

داخل حمام مستقیم به ساقه موها شامپو نزنید 

هفته ای یکبار ماسک مو بزنید داخل حمام 

بیرون حمام روی موی خیس سشوار نکشید و اگرم میکشید همیشه قبل اسپری ضدحرارت یا کرم ضدحرارت زده باشید

بعد حمام روی موهای نم دار (نه خیس) یه سرم آبرسان یا کرم آبرسان بعد حمام بزنید

شاید سخت بنظر برسه ولی در عمل اینطور نیست و من شخصا سالیان سال هست دیگه مو خوره نزدم (خیلی سال پیش زدم اونم بحاطر اتو مو)