2777
2789
عنوان

واقعا یتیمی بده

476 بازدید | 34 پست

زندگی ادم هدر میره هرچقدرم زیبا باشی خوب باشی همه چی تموم باشی بازم هرکسی تو زندگیت تصمیم میگیره و زندگیتو خراب میکنه و کسیو نداری به فکرت باشه واقعا کساییو میبینم هزارپله از من پایینتر بودن تو هرچیزی ولی چون یتیم نبودن به همه چیز رسیدن اما من همه موقعیتامو از دست دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روح پدرت شاد .نه عزیزم اصلا اینجوری نیست که بگی من چون اینم همه برام تصمیم میگیرن این رفتارای خودتو که به اطرافیانت اجازه میدی که برات تصمیم بگیرن تو زندگیت و انتخابات دخالت کنن.

برو نگاه کن ببین چه تعداد از بزرگان دنیا یتیم بودن . از حضرت محمد بگیر تا رضا شاه . عیسی که دیگه هیچ به هیچ . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

روح پدرت شاد .نه عزیزم اصلا اینجوری نیست که بگی من چون اینم همه برام تصمیم میگیرن این رفتارای خودتو ...

عزیزم تجربه نکردی که اینو میگی بعدم منظورم پدرومادر هردو باهمه هیچکس حتی ذره ای دلسوزی نمیکنه اگر بخوان کمکی کنن دخالت میکنن و نظرشونو تحمیل میکنن خیلی بده جوونیمو سوزوندن