2777
2789
عنوان

حاجت

60 بازدید | 13 پست

دوستان من کلا از بچگی هر دعایی میکردم و هر حاجتی داشتم برآورده نمیشد ، بحث تلاش کردنو کنار بذارید چون حاجتام طوری نبودن که با تلاش بشه بدستشون بیارم ، هر چیزی که با تلاش به دست میومد رو اصلا از خدا نمی‌خواستم و خودم انجام میدادم .

ولی واقعا دلیلشو نمی‌فهمم چرا از همون بچگی که هیچ گناه و تقصیری نداشتم ؟ 

اصلا انگار در آسمون به روم بسته س ، ایمانمو از دست ندادم و هنوزم سر اعتقادام هستم ولی واقعا دلیلش چیه نمیدونم 

شما هم اینطور هستید ؟؟ 

گاهی اوقات واقعا ی سری چیزها به صلاح نیست دعاها هم همیشه ثبت میشن و به موقع بهمون داده میشن منم حاجتی دارم که مدتهاست دازم بخاطرش چله و دعا میخونم هنوزم نگرفتمش چون بگیرم یا نگیرم زره ای از ایمانم به خدا کم نمیشه 

چون این دنیا دو روزه و اخرت برام مهم تره 

شما هم بی زحمت تاپیک اخرم نظر بدع

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اوقات واقعا ی سری چیزها به صلاح نیست دعاها هم همیشه ثبت میشن و به موقع بهمون داده میشن منم حاجت ...

آخه مگه ممکنه این همه سال این همه دعا کردم هیچکدوم به صلاح نبوده ؟ 

آخه مگه ممکنه این همه سال این همه دعا کردم هیچکدوم به صلاح نبوده ؟

بیا یبار از یکی بخواه برات دعا کنه چون انسان با زبونی که گناه نکردا دعاش زودتر میگیره

یا از نذرهای مجرب تر استفاده کن

با دل شکسته تر متوسل شو

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

واقعا دلیلش چیه آجی ؟ بعضی وقتا فکر میکنم نفرین شده ام

من هروقت هر چیزی بخوام یا خواسته ای داشته باشم از همون اولش ناامیدم . چون میدونم قرار نیست بشه

قبلا فکر میکردم کلا دعام براورده نمیشه. بعدا فهمیدم ظاهرا فقط در حق خودم براورده نمیشه

واقعیتش خسته شدم دیگه انقدر خواستم و هیچی به هیچی

میگن صلاح نبود. اخه قربون خدا برم چی شد دیگه . یعنی یکیشون به صلاح من نبود ؟ 

بیا یبار از یکی بخواه برات دعا کنه چون انسان با زبونی که گناه نکردا دعاش زودتر میگیرهیا از نذرهای مج ...

از دیگران خواستم دعا کنن ولی باز نشده😔

نذر هم که زیاد کردم 

حداقل کاش بفهمم مشکل کجاست 

من هروقت هر چیزی بخوام یا خواسته ای داشته باشم از همون اولش ناامیدم . چون میدونم قرار نیست بشهقبلا ف ...

منم به همین فکر میکنم بخدا 

مگه میشه همه به صلاح نباشن 

من بعضی ها رو میبینم تا دعا میکنن سریع رو هوا برآورده میشه بعد منه بیچاره انگار در آسمونو به روم قفل کردن 

منم به همین فکر میکنم بخدا مگه میشه همه به صلاح نباشن من بعضی ها رو میبینم تا دعا میکنن سریع رو هوا ...

برات ایت الکرسی میخونم انشالله که هرچیییی از خدا میخوای بهت بده عزیزم