2777
2789
عنوان

ایا ممکنه بی بی چک اشتباه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 63 پست
من امشب به نامزدم گفتم اون یجوری باهام رفتار کرد ک بهم اعتماد نداره و میگ من هیچ کاری نکردم معلوم ن ...

سلام دارم برات دعا میکنم 

ولی خب می‌دونم نامزدت نیست دوست پسرته🥲

تا بی بی چک زدی اینجا بفرست تا ببینم بهت بگم

سلام دارم برات دعا میکنم ولی خب می‌دونم نامزدت نیست دوست پسرته🥲تا بی بی چک زدی اینجا بفرست تا ببینم ...

ن بخدااا نامزدمه 2 ساله تو عقدیم من با دوس پسر همچین کاری نمیکنم تاحالا همچین کاری نکردم 

من درس میخونم و اصلا نمیخاسم فکرم درگیر بشه 

رابطه خاصی هم نداشتیم 

برا همون فک میکنه امکان نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بخدااا نامزدمه 2 ساله تو عقدیم من با دوس پسر همچین کاری نمیکنم تاحالا همچین کاری نکردم من درس میخو ...

من تاحالا دوس پسر نداشتم ک بخام همچین کاری بکنم نامزدمه عزیزم لطفا فکر بد نکن فقط چون از ی ماهه و سطحی بوده فک میکنه چیزی نمیشه 

سلام من دوباره بی بی چک زدم منفی بود ولی نمیدونم چرا دیروز اونجوری نشون داد الانم عکس هر دو تا رو می ...

خب خداروشکر حامله نیستی 

این عکس امروز بلافاصله عکس گرفتی ؟چون تا سه دقیقه اول نشون میده

خب خداروشکر حامله نیستی این عکس امروز بلافاصله عکس گرفتی ؟چون تا سه دقیقه اول نشون میده

اره 

ولی الان بعد دو ساعت دوباره نگاه کردم دیدم ی خط خیلی خیلی کمرنگ اومده مثل دیروز ولی این خیلی کمرنگ تر با چراغ قهوه دیده می‌شد بنظرت بعد دو ساعت الکیه؟؟ 

اره ولی الان بعد دو ساعت دوباره نگاه کردم دیدم ی خط خیلی خیلی کمرنگ اومده مثل دیروز ولی این خیلی کمر ...

چند روز عقب انداختی از پرویدت ؟هر ماه چندم پروید می‌شدی ؟

اگه خیلی عقب انداختی برو آزمایش بتا بده صد و پنجاه تومن میگیرن بعد یه ساعت جواب میدن آزمایشگاه ها انجام میدن چند قطره ازت خون میگیرن دیگه خیالت هم راحته که حامله نیستی 

چند روز عقب انداختی از پرویدت ؟هر ماه چندم پروید می‌شدی ؟اگه خیلی عقب انداختی برو آزمایش بتا بده صد ...

من دو هفته پیش پریود بودم عقب نیفتاده فقط چون علائم شو داشتم گفتم تست بگیرم 

من بیشتر آخر ماه پریود میشم 

ی تست دیگ دارم اونو کی بگیرم ؟؟، 

حالا ب نامزدم گفتم گقت مرخصی بگیرم میریم باهم 

من دو هفته پیش پریود بودم عقب نیفتاده فقط چون علائم شو داشتم گفتم تست بگیرم من بیشتر آخر ماه پریود م ...

خوشبحالت که عقد هستی من نشون بودم که مجبور شدم سقط کنم 😭اگه عقد هستی بچه رو نکش من صبح تا شب عذاب وجدان دارم بابت سقط

خوشبحالت که عقد هستی من نشون بودم که مجبور شدم سقط کنم 😭اگه عقد هستی بچه رو نکش من صبح تا شب عذاب و ...

اصلا هنوز مشخص نیست خداکنه نباشه 

نمیشه عزیژم شرایط شو نداریم ما تا عروسی بگبریم  حداقل 1ونیم سال دیگ طول میکشه 

سلام، سریعا به متخصص زنان مراجعه کنید.

رفتم آزمایش بتا دادم 

گفت منفیه 

دیش دکتر اذر اشکندری برا مشهد هس رفتم 

گفت منفیه و گفتم شکمم بزرگ شده گفت از چاقیه 

اصلا خوب جوابمو نداد 

فقط گفتم  ی وقت کیست نیست

ی آزمایش نوشت گفت فک نمیکنم