چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
تو بگو هزار نفر دلیل نمیشه مشکل تو باشه البته تو این مورد اونا خوب دیدن به سن اونا نمیخوری رفتن بعدشم اره مشکلی نداره پیدا میشه
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی طبق عرف جامعه سنم زیاده؟؟؟ تقصیر من چیه موقعیتش برام پیش نیومده
امار جامعه تو این مسئله مهمه؟خیر
بودن تو 50 سالگی ازدواج کردن بسیار هم زندگی خوبی دارن
به این چیزا اهنیت نده
کسی که بخواد و چیزی که وقتش باشه رخ میده
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
معرف ها دیگه مورد خوبی معرفی نمیکنن خودم نمیدونم چطور یه کیس خوب پیدا کنم
یه روش میگم هرچی شد نصف نصف 😂😂
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
ببین یه چمدون بر میداری میری فرودگاه به بهانه مسافرت خارجی اونجا هرکی دیدی اوکیهه تمومم مبارکه 😂