2821
2789
عنوان

سن ازدواج

209 بازدید | 9 پست

بنظرتون سن دختر 33 ساله برای ازدواج خیلی زیاده؟!

بقیه شرایطم خوبه ولی خواستگار سنتی که پیدا میشه سنم که بهشون میگم میرن پیداشون نمیشه یا پسره بعد یه جلسه حرف زدن میذاره میره...

بخوای نسبت به تفکر بعضی از ادما بسنجی،نه 

نسبت به جامعه بسنجی هنوز بله براشون عجیبه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تو بگو هزار نفر دلیل نمیشه مشکل تو باشه البته تو این مورد اونا خوب دیدن به سن اونا نمیخوری رفتن بعدشم اره مشکلی نداره پیدا میشه 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوای نسبت به تفکر بعضی از ادما بسنجی،نه نسبت به جامعه بسنجی هنوز بله براشون عجیبه

یعنی طبق عرف جامعه سنم زیاده؟؟؟ 

تقصیر من چیه موقعیتش برام پیش نیومده

تو بگو هزار نفر دلیل نمیشه مشکل تو باشه البته تو این مورد اونا خوب دیدن به سن اونا نمیخوری رفتن بعدش ...

معرف ها دیگه مورد خوبی معرفی نمیکنن خودم نمی‌دونم چطور یه کیس خوب پیدا کنم

یعنی طبق عرف جامعه سنم زیاده؟؟؟ تقصیر من چیه موقعیتش برام پیش نیومده

امار جامعه تو این مسئله مهمه؟خیر 

بودن تو 50 سالگی ازدواج کردن بسیار هم زندگی خوبی دارن 

به این چیزا اهنیت نده 

کسی که بخواد و چیزی که وقتش باشه رخ میده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

معرف ها دیگه مورد خوبی معرفی نمیکنن خودم نمی‌دونم چطور یه کیس خوب پیدا کنم

یه روش میگم هرچی شد نصف نصف 😂😂

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
بگو ببینم😂

ببین یه چمدون بر میداری میری فرودگاه به بهانه مسافرت خارجی اونجا هرکی دیدی اوکیهه تمومم مبارکه 😂

2823
2791
2779
2792