2777
2789

من نکردم ولی

خیلی خوبه که داری به سلامتیت اهمیت می‌دی و قبل از عمل این‌قدر هوشیار هستی. نگرانی‌ات کاملاً طبیعی و قابل درکه. در بیشتر موارد برای عمل پانکچر، نیاز به آمادگی‌های خاصی نیست اما بهتره این چند نکته رو در نظر داشته باشی:

• شب قبل خواب کافی داشته باش تا بدن و ذهنت آرام باشند.
  • ناشتا بودن: ممکنه پزشکت ازت خواسته باشه که چند ساعت قبل از عمل چیزی نخوری یا ننوشی؛ حتماً این مورد رو رعایت کن.
  • لباس راحت بپوش: روز عمل لباس‌هایی بپوش که پوشیدن و درآوردنشان راحت باشه.
  • مصرف داروها: اگر دارو مصرف می‌کنی، حتماً با پزشکت هماهنگ کن که کدام‌ها رو باید ادامه بدی و کدام‌ها رو قطع کنی.
  • هیدراته بمان: اگر پزشک ناشتا بودن رو لازم ندیده، مطمئن شو که آب کافی نوشیده باشی.

اگر نگرانی خاصی داری، بهتره مستقیماً با پزشکت مشورت کنی. اون‌ها می‌تونن بهت آرامش خاطر بدن و نکات دقیق‌تری بهت بگن. از نظر روحیه، به خودت یادآوری کن که این یک قدم مثبت به سمت بهبود یا هدفی هست که داری و این فکر می‌تونه کمکت کنه تا آرام‌تر باشی. همه چیز به خوبی پیش می‌ره 🌟.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان