2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میخواد‌جابیوفته ک همون اول بگین هی بروز نکنیم خودمون‌تنش فکری بگیریم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

یه دوستی دارم  هم دانشگاهی هم هستیم کلاس هامون باهم هس تقریبا بیست دقیقه فاصله داریم باهم ولی من هروز میرم دنبالش که نخواد با تاکسی سرویس بره دانشگاه میبرمش موقع برگشتن هم میارمش مواقعی هم که یه کاری داره سختشه چون پسرش کوچیکه میاره میزاره پیشم به کاراش میرسه یعنی میخوام بگم خیلی کمک حالشم

حالا از امروز شنبه رفتم دنبالش میبینم دختر خاله شوهرش که تو ی کوچه هستن رو هم قول داده که من ببرمش ی ...

كلا هركاري كه ناراحتت ميكنه نكن،حالا اگه مسيرش با شما بكيه و برات فرق نميكنه اشكال نداره ولي اگه چيزي ميخواد برات تنش شه كلا بي خيالش شو

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

اصلا نمی تونم بهش بگم که ناراحتم از این موضوع احساس میکنم داره سو استفاده میکنه شاید هم من احساسم اشتباه باشه ولی اون خودش هم اصلا درک نداره خوب من چه میشناسم دختر خاله شوهر شما رو

حالا از امروز شنبه رفتم دنبالش میبینم دختر خاله شوهرش که تو ی کوچه هستن رو هم قول داده که من ببرمش ی ...

اگر ایشونم همون دانشگاه میره که فرقی نداره دو نفرو ببری یا یک نفر.اما اگر منظورش اینه که فامیلشو تو تایم دیگه وجاهای دیگه ببری یه جورایی میشه سوءاستفاده از محبت دیگران😙😙

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

نذار کسی ازت سوء استفاده کنه دوست عزیزم

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را