2777
2789
عنوان

حق طلاق یا مهریه

311 بازدید | 51 پست

توروخداجان بچه هاتون کمکم کنید دوماهه به خاطر دعوایی که تایپیکای قبل گفتم شوهرم رفته خونه پدرش خودش خیلی دلتنگه و به وکیلم گفته میخوام بیام سرزندگیم ولی پدرمادرش نمیزارن وگفتن طلاق خودشم میگه مهریه تو ببخش بیا بریم سر زندگیمون فردا قراره برم سکه هامو ببخشم ودرازاش حق طلاق و حضانت پسرمو بگیرم میگم نکنه بل بگیرن و اذیتم کنن؟اگرم این کار نکنم تاابد میخواد خونه باباش بمونه خسته شدم

بخشیدن مهریه ب شوهری ک نمیشه بهش تکیه کرد کار اشتباهیه😐

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کارو به جایی رسوندید که همسرت بره خونه مادرش و اونا برات شرط و شروط بزارن اشتبا کردی که نذاشتی هرچی هست تو خانواده حل بشه

شما بچه داری شوخی نیست

سعی کن زندگیتو حفظ کنی

حق طلاق م حضانتو بگیر 

و

چرا کارو به جایی رسوندید که همسرت بره خونه مادرش و اونا برات شرط و شروط بزارن اشتبا کردی که نذاشتی ه ...

اره برای همین مجبورم ازاون لجن بیارمش بیرون

من مبخشیدما اما بعد جدایی هنه پول دادم دادم به شوهرم بهم برگشتیم  از اول بابت مهریه کپپ گوه خورد به زندگیممم قدرمو ندونس بعددد به خاطرررررر اینکارممم گننننننند بدترررررررررررری خکرد به زندگیم پسرت بزرگ بشه خودش انتخاب میکنه  پیش گی بمونه در اخر هم بالاخره مردا طلاق میدن ندادن برسن زندگیشون زن جدیدشون زهر مارش کنید ابرو شونو ببرین زن جدید ادیت کنید طلاقتون میدن اما از مهریه نگدرین جدا از اینکه بعدش مهریه تنها حامیتونه .

حداقل زندگی داعونی بعد جدایی نداشته باشین ...جدا نشین 

گندم نمیرنه به رابطه ای که توش هستین مردی که میگه مهریه ببخش  معلومه چه .... ۹ور ادمیه 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چرا کارو به جایی رسوندید که همسرت بره خونه مادرش و اونا برات شرط و شروط بزارن اشتبا کردی که نذاشتی ه ...

در اصا بخشیدن مهریه ؟؟

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

همین الانشم‌ چون جیزی به نامش نیست دیتم به جایی نمیرسه

باز قسطی میدن بهت چه ربطی داره ماهی ده یا کم کمش ۶ اینا 

اگه خیلی ندار باشه

باز قسطی میدن بهت چه ربطی داره ماهی ده یا کم کمش ۶ اینا

اخه نمیخوام جداشم زندگیمو دوس دارم بچه بازیه علت این دعواهامون نه خیانت نه اعتیاد نه دست به زن

بخشیدن مهریه ب شوهری ک نمیشه بهش تکیه کرد کار اشتباهیه😐

همون شوهری که اینجوریه و اینکه مطمین باش یعد بخشیدن مهریه بدتر میشه بهتر نمیشه

اخه نمیخوام جداشم زندگیمو دوس دارم بچه بازیه علت این دعواهامون نه خیانت نه اعتیاد نه دست به زن

خوبببب بدون اون شرط اشتی کن بگو اصلا محاله نمیخواد اون حق طلاق حصانت بچه رو بگیری برگرد خونه زندگیت عرورت بشکن برگرد