2777
2789
عنوان

شاید ب شنیدنش نیاز داشته باشی

407 بازدید | 26 پست

سوگند به روز وقتی نور میگیرد وبه شب وقتی آرام میگیرد، که من، نه تو را رها کرده ام و نه با تو دشمنی کرده ام (ضحی-2)

مرا به یاد می آوری ؟ من همانم که بادها را می فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرها را پاره پاره به هم فشرده می کنم تا قطره ای باران از خلال آن ها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی، و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران، ناامیدی تو را پوشانده بود.

(روم 48)

من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحت هایی برمی دارد ، و در شب روحت را در خواب به تمامی بازمی ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه می دهم.

(انعام 60)

من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت می دهم.

(قریش 3)

برگرد، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگر با هم باشیم.

(فجر 28-29)

تا یک بار دیگر دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم.

(مائده 54)

آرام باش عزیز من آرام باش حکایت دریاست زندگی گاهی درخشش آفتاب، برق و بوی نمک، ترشح شادمانی گاهی هم فرو میرویم، چشم‏هایمان را میبندیم، همه جا تاریکی است،آرام باش عزیز من آرام باش دوباره سر از آب بیرون می‏آوریمو تلالوء آفتاب را می‏بینیم زیر بوته‏ای از برف که این دفعه درست از جایی که تو دوست داری طالع می‏شود♥️

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نیاز داشتم ببینم، اما بازم دلم در تلاطمه

شکر گزاری کن حالت خوب میشه بشین بنویس با خدا حرف بزن♥️

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

سلام التماس دعا و طلب آمرزش و مغفرت برای پدرم که فوت شدن

روحشون قرین رحمت اللّه 🤍

برای آرامششون صلوات فرستادم مکانشون جنت باشه و راهشون پرنور💚

شکر گزاری کن حالت خوب میشه بشین بنویس با خدا حرف بزن♥️

میدونم عزیزم، چند روزه حالم بده، ۴۰ سالمه مادرم سر یه موضوع بهم توهین کرده، خیلی دلم شکسته، تا حالا خیلی از لحاظ عاطفی کم کاری کرده، هیچ وقت محبتشو ندیدم، اما این سری خیلی بد شد، حتی نتونستم بخوابم، با وجود اینکه بعد از سحری میخوابم از خستگی، دلم خیلی بد ازش شکسته

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

میدونم عزیزم، چند روزه حالم بده، ۴۰ سالمه مادرم سر یه موضوع بهم توهین کرده، خیلی دلم شکسته، تا حالا ...

ب این فکر کن مامانت چقدر سختی کشیده تو زندگیش چقدر استرس و غصه زندگی بچه هاشو خورده چقدر بالا پایین داشته زندگیش مگه میشه آدم از مامانش ناراحت بشه!مامان منم از سر ناراحتی و از سر اینکه انتخابام غلط بوده خیلی حرفا بهم زده ولی من درکش میکنم مطمئن باشه اگه ناراحتت کرده الان خودش بیشتر از تو ناراحته من کوچیکتر از اونی ام ک بخوام شما رو نصیحت کنم لطفاً آروم باش و ببخش برای آرامش دلت دعا میکنم♥️

سلام عزیزم لطفا ذکر کنید که در بعضی موارد ترجمه ذوقی هست و دقیقا مطابق متن قرآن نیست👌 مثل آیات ۲۸ و ۲۹ که ترجمه دقیقش تو این عکس هست. در پناه نورانی الله باشی رفیق♥️💚

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
سلام عزیزم لطفا ذکر کنید که در بعضی موارد ترجمه ذوقی هست و دقیقا مطابق متن قرآن نیست👌 مثل آیات ۲۸ و ...

همینطوره عزیزم مچکرم♥️

ب این فکر کن مامانت چقدر سختی کشیده تو زندگیش چقدر استرس و غصه زندگی بچه هاشو خورده چقدر بالا پایین ...

گاهی آدم حرف دلشو میگه بدتر میشه، راستش من واقعا کینه ای نیستم، اما الان اصلا در شرایط بخشش هم نیستم

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

2790
2778
2791
2779
2792