2777
2789
عنوان

دلیل زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر اینکه خدا گفته خود کشی گناهه فکر کن خدا خیلی ناراحت میشه

نه من هیچ وقت خودکشی نمیکنم ولی زندگی هم نمیکنم مثل مرده متحرک تازه شایدم بی تحرک فقط مرده ای که هنوز نفس میکشه

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

عشق و خانواده نمیتونن باعث شن مجبور به زندگی شم بقیه موارد واسه کسی که هیچ امیدی به زندگی نداره معنا ...

اگه زیر۳۰سالته درست میشی .. ن بخاطر اینکه بگم پخته میشی ها نه اصلا. ب خاطر اینکه نمیدونم چ مکافاتیه که تا قبل ۳۰ ولت نمیکنه نمیدونم بهش بگم کمال گرایی.. حسرتا... ارزو ها.. حس رقابت و خواستنای تموم نشدنی..یکم صبر کن فرصت بده ب خودت،،، تنها کاری ک بهت پیشنهاد میکنم انجام بدی رسیدن ب یه هدف درامدزا هست

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

ببین من یه مدت همش آرزوی مرگ میکردم بی دلیل فقط خسته بودم میکفتم ینی چی زندگی کوچکترین کارای روزمره منو اذیت میکرد همس دلم میخواست بخوابم از همه جا راجب خودکشی تحقیق کرده بودم که چطور میشه خودکشی صد در صد یود یه شب خواب دیدم مردم مامانم داره سر قبرم گریه میکنه هی از هوش میرفت به‌هوشش میاوردن تمام سر و صورتش قرمز بود از بس گریه کرده بود صداش در نمیومد یه لحظه گقتم خدایا غلط کردم منو زنده کن قول میدم دیگه قدر زندگیمو بدونم از اون شب به بعد زندگیم عوض شد بخاطر خوابی که عیییین واقعیت بود بعضی وقتا حس میکنم شایدم اون شب من مرده بودم دوباره زنده شدم

اگه زیر۳۰سالته درست میشی .. ن بخاطر اینکه بگم پخته میشی ها نه اصلا. ب خاطر اینکه نمیدونم چ مکافاتیه ...

یعنی بعد ۳۰ قرار از اینم ناامید تر بشم از خودم و دیگه مطمعن شم‌هیچ غلطی تو زندگی نمیتونم بکنم و بشینیم سر جام 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

من خیلی خوش حالم که خدا بهم لطف کرده و این زندگی رو بهم داده نمیدونم همیشه زندگی رو یه هدیه از طرف خدا میبینم یه هدیه ای که باعث میشه من به خدا نزدیک تر بشم مثلا وقتی به یه نفر کمک میکنم یا باعث خوشحالی یه نفر میشم لبخند خدارو میبینم و دلم غنچ میره و امیدم برای زندگی کردن بیشتر میشه 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

یعنی بعد ۳۰ قرار از اینم ناامید تر بشم از خودم و دیگه مطمعن شم‌هیچ غلطی تو زندگی نمیتونم بکنم و بشین ...

ن اینجوری نیست..خیلی عجیبه.. من ک الان ۳۰ هستم اصلا یجور متفاوتیه.. از خودت ممنون میشی ک تا قبل این سن یه حرفه واسه پول دراوردن یادگرفتی.. اگرم ی ازدواج خوب داشته باشی ک اونم عالی.. یجورایی انگار ۳۰ ب بعد سن بهره‌برداریه.. یه هدفو دنبال کن غرق نشو توی ناامیدی😘زندگی مهیج غم‌انگیز شادی آور و دیوونه کنندس و بهتره تجربش کنی بعد بری اون دنیا😇

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

دست خودم باشه این نفش کشیدنو قطع میکنم

متاهلی؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...