2777
2789
عنوان

گناه

94 بازدید | 13 پست

بنظرتون ممکنه بخاطر گناه ، آدم کل زندگیش دچار مشکلات فراوون بشه؟ اصلا واسه هرچی ذوق دارم نابود میشه ، همش نگرانم بخندم بعدش غم سراغم میاد ، بنظرتون ایراد از کجا هست ؟

...

چرا نشه ؟

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارها دیدم مال حرام، ربا زندگی افرادو داغون کرده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من که کاملاً اعتقاد دارم بله گناه کلاً ببخشید تر میزنه تو زندگی آدم از هر لحاظ بیشتر روحی و روانی

آخه مسئله اینه گناه خاصی نداشتم ، میگم شاید چنین چیزی بوده که اینجور میشه 

...

گناه حتی کوچیکش میتونه بدبختت کنه

مثلا من خودم یکیو میشناسم از ۱۳ سالگی اینا عادت کرد به دوستی با پسرا و اکیپ پسرونه داشتن

الان باور کن بری ازش بپرسی خودش میگه غلط کردم پشیمونم

درسشو ول کرد واس پسر

زندگیشو ب اتیش کشید

هنوزم نتونسته بیخبال این ارتباطاش بشه 

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

گناه حتی کوچیکش میتونه بدبختت کنهمثلا من خودم یکیو میشناسم از ۱۳ سالگی اینا عادت کرد به دوستی با پسر ...

آخه مسئله اینه گناه خاصی نداشتم ، میگم شاید چنین چیزی بوده که اینجور میشه

...

صد درصد حالا بعضیاهم هستن این چیزا کوچک ترین تاثیری روی زندگیشون نمیزاره ولی برای زندگی خودم من بارها تجربه کردم تا پامو چپ بزارم از صدجا قلمش میکنن انگار 

اگه میخواین زندگیاتو اصلاح بشه زیاد استغفار بگین علی الخصوص استغفار سی بندی امام علی یه بار بخونش به معنیش توجه کن اون وقت میفهمی چقدر گناه های مختلف داریم من هر شب قبل خواب میخونمش