2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور ولی از جن میترسم 🤣🤣🤣🤣 واسه همین شرایطش پیش میاد تنها باشم اما میرم تو شلوغی از ترس

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ازتنهایی متنفرم

حس بدی میگیرم

شاید چون از بچگی تنها بودم اینطورم .من هرکیو دیدم تنهایی حال کرده ولب خودم ن الان ک ۲۶ سالمه از تنهایی فراریم

گاهی ازخونه میزنم بیزون فقط ی دوز میزنم برمیگزدم خونه حالم عوض بشه

بخدا انگار حرفای منو داری میگ

اینقدر خستم دلم گرفته آروم نیستم آرامش ندارم فقط خدا می دونه هر روز حالم بده روزی نیست من تاپیک بزنم بگم حالم خوبه چقدر بده اینجوری 😭 دلم میخواد خدا بغلم کنه 

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

منم همینو میخواستم بخاطر همین یه شهر دور از خانواده با همسرم زندگی می‌کنیم ولی کاش تلفن و این ارتباط ...

من کلا می‌خوام هیچکس حتی یه نفر هم پیشم نباشه فقط بارون بباره بشینم گریه کنم تنهایی تنها 😭

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

چی تو تنهایی هست که انقد لذت بخش؟!

شمام درونگرایی هستید ؟:) 

چون من خیلی درونگرام بیشتر تنهایی رو ترجیح میدم 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

اینقدر خستم دلم گرفته آروم نیستم آرامش ندارم فقط خدا می دونه هر روز حالم بده روزی نیست من تاپیک بزنم ...

دقیقا حرف منو میگی من گاهی توهم میرنم همش رویا میبافم خدا داره بغلم میکنه 

اگه دوست داشتی درد دل کن 

من از دیت بچه هام کفریم از بس اذیت میکنن بعدم مشکلات خانواده ام طورین که وقتی فکر میکنم دلم میخواد بترکه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40