2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام

چند تا اشکال هست گفتم بگم:

1️⃣ قسمت تیکر بارداری خرابه ❗️❗️❗️

حالا باز قسمت تیکر رو میشه کاریش کرد مثلا برای بار دوم تیکر گذاشت اما این دفعه تیک نمایش در سایت رو نزد.

2️⃣ اما قسمت فرزندان رو نمیشه کاریش کرد ❗️

قبلا قسمتی برای حذف بود از پارسال که فنی برش داشته ❗️

این کاربر رو ببینین این قدر عصبی شده رفته ۲۳ تا بچه برای خودش گذاشته:

https://www.ninisite.com/user/discussion/a3c6aee4-7c80-4c18-829f-d9c547ff6364/بهییی۹

3️⃣ ❌️ اگر قبلش وضعیت در اقدام رو انتخاب کرده باشی نمی تونی تیکر ثبت کنی ❗️

4️⃣ قسمت امضا هم خرابه تا سن رو وارد نکنی نمی تونی امضا اضافه کنی 😐😐😐 

کلا قسمت پروفایل وابسته شده به وارد کردن سن❗️

5️⃣ استیکرهای خود سایت هم از پارسال که خرابن بعد از ارسال نشون داده نمیشن.

6️⃣  از ۵ تیرماه ۱۴۰۳:

⬅️ هم که توی عنوان عدد، علائم نگارشی و ایموجی موقع تاپیک و نظرسنجی نمیشه گذاشت البته در مورد تاپیک یک سری محدودیت های ایموجی برداشته شده اما در مورد نظرسنجی نه ❗️

🟠 هنوز قسمت نظرسنجی اشکال داره.

⬅️ بدون وارد شدن به کاربری نمیشه توی سایت جست و جو کرد (البته این مورد رو عمدی انجام دادین) 

7️⃣ از ۱۱ دی هم دارین عکس ها رو یکی یکی چک می کنین ❗️ عکس ها با تاخیر میان یا کلا نمیان.

8️⃣ به نظرم فقط عکس ها رو چک کنین بهتره نه این که یکی یکی تک تک پست و تاپیک  کاربران جدید چک بشه. خیلی ها وقتی می بینن وضع این جوریه کمتر پست می گذارن یا درخواست تعلیق می کنن. کلا خیلی ها ناراضی ان.

...

ممنون

@1melad‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

یک مورد دیگه قبلا هشتگ  #‍ توی سایت می شد زد الان نه !

🟠 بعد از باز شدن سایت ماه پیش، سایت تغییراتی کرده که خوب نیست:

⬇️

قبلا خود کاربر اگر تاپیکش رو حذف می کرد صفحه ی ۴۰۴ می آورد و اگر نی نی یار تعطیل می کرد یا کاربران گزارش می زدن می نوشت که این تاپیک تعطیل شده است.

الان کلا چه استارتر حذف کنه چه نی نی یار چه با گزارش تعطیل بشه کلا شده صفحه ۴۰۴ ❗️❗️

این بده که نمیشه تشخیص داد.

@1melad‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامیک مورد دیگه قبلا هشتگ #‍ توی سایت می شد زد الان نه !🟠 بعد از باز شدن سایت ماه پیش، سایت تغییر ...

وقتی تاپیکی بسته میشه دسترسی به اون امکان پذیر نیست. فرقی نمیکنه کی اون تاپیک رو بسته.

برنامه نویس نی نی سایت

سلامچند تا اشکال هست گفتم بگم:1️⃣ قسمت تیکر بارداری خرابه ❗️❗️❗️حالا باز قسمت تیکر رو میشه کاریش کرد ...

تیکر شنبه درست میشه.

برنامه نویس نی نی سایت

تیکر شنبه درست میشه.

ممنون لطف کردین.

تیکر درست شد

سلام

ممنون لطف کردین بابت اطلاع

تیکر درست شد

سلام

یک سوال داشتم:

چند روز پیش (۲ مرداد) در مورد کاربری نی نی یار می گفتن فنی آی پی رو چک کرده.

سوال من اینه که فرآیند چک آی پی خیلی طول می کشه یا نه؟ وقت گیره یا نه؟

ممنون

@1melad‍ 

سلامیک سوال داشتم:چند روز پیش (۲ مرداد) در مورد کاربری نی نی یار می گفتن فنی آی پی رو چک کرده.سوال م ...

مسئله چی بوده ؟

برنامه نویس نی نی سایت

مسئله چی بوده ؟

در مورد این کاربر می گفتن آی پی ها رو چک کردن:

https://www.ninisite.com/user/discussion/a9069187-bccc-434a-869e-eb56b81d5cf1/فزووعہخوقاق

در مورد این کاربر می گفتن آی پی ها رو چک کردن:https://www.ninisite.com/user/discussion/a9069187-bccc ...

این کاربر چیکار کرده؟
لطفا این موارد رو توی شخصی پیام بزارید 

برنامه نویس نی نی سایت