هنیننین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2749 عنوان سوال 101 بازدید | 13 پست @ملوسکککک 1403/12/17 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هنیننین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2749 اومدم دوسم داره؟از نظرش چجور دختری ام؟رابطمون جدی میشه؟چندروز پیش که رفتیم بیرون حسش چی بود؟ته رابطمون چی میشه؟هرچیزی که حس میکنی بگو عزیزم کلاااا هرچی که میشه رو بگو
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4874 اومدم ما میریم ازین خونه یا میمونیم از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
ملوسکککک عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 7875 دوسم داره؟از نظرش چجور دختری ام؟رابطمون جدی میشه؟چندروز پیش که رفتیم بیرون حسش چی بود؟ته رابطمون چی ... تو اسمش ر و م و الف هست؟قد بلنده یجای دولتی کار میکنه محیطش مختلطهچشاش درشت و موهاشم پرپشتدوست داره ولی نه زیاد در حدی که خوشش اومده ازتحس میکنم جدی نیست فعلا تو اینحور چیزا فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅
i_nahal23 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 774 دوسم داره؟از نظرش چجور دختری ام؟رابطمون جدی میشه؟چندروز پیش که رفتیم بیرون حسش چی بود؟ته رابطمون چی ... بیا درخواست دوستی بده حرف بزنیم
ملوسکککک عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 7875 ما میریم ازین خونه یا میمونیم میریدمادرت خیلی دعا میکنه دلشم گرفته فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4874 میریدمادرت خیلی دعا میکنه دلشم گرفته ی سوال دیگ خونه میخریم یااجاره؟برا من دعا میکنه ؟دلش از من گرفته یاازکس دیگه؟ از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
هنیننین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2749 تو اسمش ر و م و الف هست؟قد بلنده یجای دولتی کار میکنه محیطش مختلطهچشاش درشت و موهاشم پرپشتدوست داره ... درسته ولی جای دولتی کار نمیکنه..عاشقم میشه؟اگه اره چه زمانی؟به نظر شما بمونم تو این رابطه تهش خوب میشه؟اکسم برمیگرده؟اگه اره چه زمانی؟رابطه با اکسم به صلاحمه یا همین؟
ملوسکککک عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 7875 ی سوال دیگ خونه میخریم یااجاره؟برا من دعا میکنه ؟دلش از من گرفته یاازکس دیگه؟ نمیدونم اولیوبرای همه چینه از کسای دیگه فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅
ملوسکککک عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 7875 درسته ولی جای دولتی کار نمیکنه..عاشقم میشه؟اگه اره چه زمانی؟به نظر شما بمونم تو این رابطه تهش خوب می ... ن نمیشهاکست بهت فک میکنه اما حس میکنم وضع مالی ایناش خوب نیست فرهنگاتونم باهم نمیخوره سطحش یکم پایین ترهصلاحو خودت بهتر میدونی❤️ فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅
هنیننین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2749 ن نمیشهاکست بهت فک میکنه اما حس میکنم وضع مالی ایناش خوب نیست فرهنگاتونم باهم نمیخوره سطحش یکم پایین ... مرسی عزیزم خیلی لطف کردی❤️جواب بچه هارو میدی یا ببندم تاپیکو؟