96taranom96 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 680 عنوان امشب دیدمش 🥲 96 بازدید | 2 پست یه ماهه کات کردیم چون خط قرمزمو رد کرد وحتی عذرخواهی هم نکرد .فقط یکم توضیح داد ک اشتباه برداشت کردم.حالا ازون موقه هفته ای یبار پیام احوالپرسی میداد.منم بااینکه تذکر دادم ک چرا باز پبام میدی و بازم تکرار کرد .بلاکش کردم .باز امشب دیدمش و حدس میزنم برنامه ریزی شده بود .باز فکرم مشغولش شد 1403/12/17 | 01:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati8492 عضویت: 1403/12/17 تعداد پست: 5 اگر خیانت بوده بازمتکرار میشه و اگر چیز دیگه ای بوده و اونمیدونسته برای تو اون موضوع خط قرمزه و بازم ازش رد شده این یه نوع بی تفاوتی و بی توجهی بوده بازم نمیشه با چهارتا خط قضاوت کرد ولی بهتره منطقی فکر کنی
96taranom96 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 680 اگر خیانت بوده بازمتکرار میشه و اگر چیز دیگه ای بوده و اونمیدونسته برای تو اون موضوع خط قرمزه و با ... تاپیک قبلیم گفتم چی بوده اگه ممکنه بخون.منطقم میگه فراموشش کنم اما نمیزاره .هربار ک بهش بی تفاوت میشم یکاری میکنه الانم ک بلاکه مخصوصا یکاری کرد من ببینمش مطمئنم موندم چ کنم ک هیچ ارتباطی نداشته باشیم حتی دیدار اتفاقی