2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4271 بازدید | 63 پست
شما با این تروما اصلا نباید بچه دار می شدی چون هنوز مساله برای خودت حل نشده ...وقتی هنوز خودت درگیر ...

عزیزم من بعداز اون اتفاق تراپی شدم و حتی راجع به بچه دار شدنمم با روانشناس مشورت کردمو کاملا شرایطشو دارم ولی تروما چیزی نیست که به سادگی از بین بره تو لحظه ممکنه برگرده و قرار نیست فراموشی بگیرمو همه چیو فراموش کنم فقط میتونم کنترل بهتری روی رفتارم داشته باشم و این اتفاق ممکنه برای هر مادر دیگه ای بیفته و شک کنه چون ذات مادر اینه که نگران بچش باشه درسته؟البته امیدوارم هیچوقت درک نکنید این تجربه رو ولی خب قضاوتتونو میزارم پای آگاهی نداشتنتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فردا میاد میگ پسر همسایه مخ بچه 9 ماهمو زد وای چیکار کنم میترسم 🗿

نه چه ربطی به پسر و دختر نداره ما انسانیم دختر و پسر نداره ماده و نر ما حیوانه منم گفتم یک داداشمو ۵ سالش بود فرستادیم مهد کودک و یک زنه ایی نمتونم فحش بدم یک زنه ایی به داداش ۵ سالم تجاوز کرد اما ما نباید به همه بد بین باشیم داداشم بهم ریخت یک زنه سن بالا 

نه چه ربطی به پسر و دختر نداره ما انسانیم دختر و پسر نداره ماده و نر ما حیوانه منم گفتم یک داداشمو ۵ ...

ای خدااا🥺

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

باز پسر نوجوون بود میخواست مخشو بزنه یچی :/

ربطئی به دختر و پسر  نداره ما انسانیم  واژه دختر و پسر مال حیوانه ماده و نر ببین ما نفس مجرد داریم و من یک داداش دارم این وقتی ۵ سالش بود رفت مهد کودک یک زنه سن بالا به داداشم تجاوز کرد یک زنه سن بالا داداشم بهم ریخت ولی ما باید به همه خوشبین باشیم نه بد بین اینجوری فکرمون عصبی میشه 

نه چه ربطی به پسر و دختر نداره ما انسانیم دختر و پسر نداره ماده و نر ما حیوانه منم گفتم یک داداشمو ۵ ...

متاسفم واقعا ازین که میبینم نسبت به این مسائل انقدر نا اگاهی وجود داره و مثل جوک بهش نگاه میکنن حالم بد میشه واقعا اون بیرون پر از مریضای جنسیه

چجوری تجاوز کرد اخه مگه میشه

مگه میشه نداره نمی گه تجاوز زنان به پسران و پسران نوجوان ببین زنه سن بالا تو مهد کودک میره تو دستشویی و به داداشم به بدنش دست می زنه و کماله بدن داداشم گریه دیگه مهد کودک هم نرفت خب پس به همه خوش بین باش ولی فکرتم درگیر نکن اصلا خودتو عذاب می دی آروم اصلا خوش بین باش حتی زنه دست می زنه به آلت داداشم خب خوش بین باش 

شما خوبه حالتون؟ این چه مدلی هست نوشتی

آره حالم خوبه چرا یک چیزی که ولش کن من داداشم ۵ سالش بود میرفت مهد کودک بد سال ۸۸ بد یک زن سن بالا میره تو دستشویی و به این زنه به تمام بدن داداشم دست می زنه به آلتش ولی حکومت تجاوز زنان به پسر بچه ها و پسران جوان رو نمی گه 

متاسفم واقعا ازین که میبینم نسبت به این مسائل انقدر نا اگاهی وجود داره و مثل جوک بهش نگاه میکنن حالم ...

نه قربونت برم به همه انسان ها خوش بین باش خوب خودت اذیت میشی خوب فدات شم اصلا همه ما انسانیم خب اصلا نترس اصلا فکرشو نکن اصلا و دوم حکومت تجاوز جنسی زنان به  پسربچه ها و پسران جوان نمی گه راحت عزیزم فکرشو نکن اصلا 

آره حالم خوبه چرا یک چیزی که ولش کن من داداشم ۵ سالش بود میرفت مهد کودک بد سال ۸۸ بد یک زن سن بالا م ...

متاسفم امیدوارم الان حال برادت و خانوادتون بهتر باشه