2777
2789
عنوان

تجاوز

4263 بازدید | 63 پست

من وقتی ۱۳سالم بود مورد تعرض ناپدریم قرار گرفتم این موضوع خیلی رو من تاثیر گذاشته امشب خانه یکی از فامیلامون بودیم که پرستار سالمند دارن این خانوم یک نوه همسن دختر من داره دخترم ۹ماهشه من کلا دخترمو تنها جایی نمیزارم خانمه خیلی دوست داشت همش بچمو بقل کنه تا موقع شام شد گفت من شام نمیخورم شما بخورین من دخترتو نگه میدارم منم قبول کردم ما تو اشپزخونه بودیم دیدم صدا دخترم از اتاق میاد سریع شاممو خوردم رفتم تو اتاق دیدم دخترم نشسته داره بازی میکنه این خانمه هم ارایش کرده یه رژ قرمز جیغ زده تعجب کردم چرا از ظهر ارایش نکرده بود الان که ما داریم میریم ارایش کرده بعد اومدم بیرون بچرو گرفتم دیدم اومد ولی رژو ایناشو پاک کرده بود اومدم خونه داشتم پوشک دخترمو عوض میکردم احساس کردم پوشکش باز شده چون من همیشه چسب پوشکو بالای پوشک میبندم ولی الان چسبش رو خود پوشک بسته شده بود ترسیدم پوشکو باز کردم بدن دخترمو برسی کردم متوجه شدم دهانه رحمش اندازه یه سوراخ خیلی کوچیک بازه خیلی ترسیدم چون هیچوقت با دقت برسی نکرده بودم نمیدونم عادیه که اینطوری باشه یا نه تو اینترنت خوندم نوشته نرماله ولی من خیلی نگرانم میترسم بلایی سر بچم اومده باشه چیکار کنم تروخدا راهنمایییم کنین به شوهرم گفتم در جریان اتفاقی که برام افتاده بود هست گفت چون تحت تاثیر اون قضیه ای توهم زدی نمیدونم چیکار کنم دیگه

ممکنه یکم حساس شده باشی

اون خانوم فک نکنم اینقدر دیگه بی ملاحظه باشن با یه بچه ۹ ماهه این کار رو بکنن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عزیزم چیزی نشده حساس شدی حق داری البته

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهانه رحمشو چطور دیدی منظورت واژنه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

حساس شدی 

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁