2777
2789
عنوان

معده درد

51 بازدید | 4 پست

سلام دکترم بهم اموکسی کلاو داد گفت باید بخوری من خوردم معدم سوزش پیداکرد گذاشتم کنار الان از اونموقع معدم خوب نسده😫همش باید غذابخورم هرچی میخورم اروم نمیشم نخورمم حالت تهوع میگیرم و ضعف میکنم و فشارم میفته😞 قرص معدم ارومم نمیکنه الان دوهفتس نمیخورم اموکسیو ولی چرا خوب نمیشم 😞ناهار خوردم افطارم چندلقمه خوردم شامم خوردم ولی بازضعف شدیدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

منم همینطوریم عصبیم میزنه ب معده.ببین الانم تهوع داشتم.شیرین بیان رو تو آب ولرم حل کن بخور.پودرش رو نریزی تو گلوت،خفه شی.تو آب بریز بخور.مث آب رو آتیش.من همیشه میخورم خوب میشه.بعدش غذا کم بخور بجاش میان وعده بخور هر چی که باشه.معده خالی نمونه

منم همینطوریم عصبیم میزنه ب معده.ببین الانم تهوع داشتم.شیرین بیان رو تو آب ولرم حل کن بخور.پودرش رو ...

😫😫وای نمیتونم بخورم حالت تهوع میگیرم بابونس شیرین بیان اسمشم میاد حالم بدمیشه🥴

خوب شده بودم بازشروع شده من به برنجم حساس معدم چیزی جزایرانی بخورم اینجورمیشم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😫😫وای نمیتونم بخورم حالت تهوع میگیرم بابونس شیرین بیان اسمشم میاد حالم بدمیشه🥴خوب شده بودم بازشرو ...

پیشنهاد میکنم امتحان کنی.منم حاضرم لاشه برنج ایرانی رو بخورم ولی برنج هندی پاکستانی اینا نخورم.شاید حساسیت داشتی 

پیشنهاد میکنم امتحان کنی.منم حاضرم لاشه برنج ایرانی رو بخورم ولی برنج هندی پاکستانی اینا نخورم.شاید ...

امتحان کردم  نتونستم بخورم بالا اوردم قرصشو خریدم اونم ندارم الان☹️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز