2777
2789
عنوان

دلم خونه

178 بازدید | 19 پست

الان ی عده میان میگن ولش کن واسه ما هم نمیگه 

دوستان ما دوتا خواهر و ی برادریم 

مامان بابام از اول ازدواجم خیلی کمک مالی و فکری ب من و همسرم رسوندن شوهرم خوبه آدم خوبیه ولی خانوادش خصوصا مادرش خیلی پسته 

هر کمکی بگید خانوادم کردن چون خیلی دلسوزن و شوهر منو عین پسر خودشون میدونن ولی مادرشوهرم خیلی منو آنیش میزنه خیلی خیلی نارحتم میکنه 

حتی نشده ی بار تو این سالها ک ازدواج کردیم حرف میفته ب کسی یا جلو خودمون بگه خداروشکر ک خانواده زنت خوبن ببینید دوستان من دنبال تعریف نیستم ولی اینو قبول دارید ک لااقل واقعیتو بگه نه چیزی بیشتر آدم وقتی بی انصافی و نمک نشناسی میبینه نارحت میشه ؟خیلی وقتا حرف افتاده همین ک گفتیم مامانم فلان روشو میکنه اونور یا حرفو عوض میکنه آخرین بار اومدن خونمون ما چندتا وسیله عوض کردیم مثل فرش و چیزای دیگه همه اونارو یکی یکی نگاه کرد ولی ب طلای من ک مامانم خریده هدیه خونه ک شوهرم چند هفته قبلش بهش گفته بود هیچ اسمی ازش نیاورد و حتی ی مبارک نگفت نمیفهمم دلیل اینهمه عقده و کینه رو مگه مامان من اون طلارو خریده اوردم خونه پسرت مثل بقیه طلاهام ک مادرم خریده بود اوردم فروختم چرا همچین رفتار زننده ای میکنی با من ک الان چشم دیدنتو نداشته باشم و دلم بشکنه اخه اون مادرمه عزیز دلمه نور چشممه هیچکسو غیر اون ندارم چرا ب خوبیاش بی محلی میکنی و سبک میشماریش دلم خونه از ذاتش خداجون کمکم کن خلاص شم عین ۱۲سالی ک ازدواج کردم از دستش خون گریه کردم هیچکس حتی ی نفر تو فامیل مثل ما نیس عروساشونو دیدم میدونم چجورین ولی اینا با من اینجورن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه جرات بودم اصلا بش فکر نمی‌کردم ، زندگیتو بکن ، مامانت این کارا رو می‌کنه که شاد باشی ، در آرا ...

اره هرروز دارم گریه میکنم میدونی خیلی درد داره وقتی میبینی با پسر ی نمک نشناس داری زندگی میکنی 

اره هرروز دارم گریه میکنم میدونی خیلی درد داره وقتی میبینی با پسر ی نمک نشناس داری زندگی میکنی

اگه همسرت خوبه ، دیگه چیکار به مادرش داری ؟! مگه یه نفر می‌تونه مسول رفتار و کردار چندین نفر بالغ باشه !؟؟!!!!!!!  

اگه همسرت خوبه ، دیگه چیکار به مادرش داری ؟! مگه یه نفر می‌تونه مسول رفتار و کردار چندین نفر بالغ با ...

دلمو خون کرده خدا نشناس از صب تا شبم پای نماز و قرانه انشالا درد وبلای مادرم پدرم بخوره تو سرش

خب ببین اون الان به هدفش رسیده و در جنگ نرم پیروز شده بلایی سرت آورده که دستان داخل خونه خودت داره می لرزه  رفتار اون نشات گرفته از حسودی  خانواده شما به شوهرت و زندگی شما دارن کمک میکنن اون با خودش میگه دارن پسرم رو ازم میگیرن پس میاد کارای شما رو نادیده و کوچک جلوه میده  تا کم کاری خودش معلوم نشه 

راه کار هم اینه ریز ببینیش محل نزار بهش شاد باش 

با شادی تو حسود ا ناراحت میشن 

با ناراحتی تو حسودان خوشحال میشن 

نمیشه منتظر مرگش شد پس زندگیت رو کن 

گزارش تو مخت خودت باید به خودت کمک کنی 

یارو تو خونه خودش خوابیده 

ولی تو برای خودت  تومخی درست کردی