2777
2789
عنوان

دلم خونه

47 بازدید | 3 پست

الان ی عده میان میگن ولش کن واسه ما هم نمیگه 

دوستان ما دوتا خواهر و ی برادریم 

مامان بابام از اول ازدواجم خیلی کمک مالی و فکری ب من و همسرم رسوندن شوهرم خوبه آدم خوبیه ولی خانوادش خصوصا مادرش خیلی پسته 

هر کمکی بگید خانوادم کردن چون خیلی دلسوزن و شوهر منو عین پسر خودشون میدونن ولی مادرشوهرم خیلی منو آنیش میزنه خیلی خیلی نارحتم میکنه 

حتی نشده ی بار تو این سالها ک ازدواج کردیم حرف میفته ب کسی یا جلو خودمون بگه خداروشکر ک خانواده زنت خوبن ببینید دوستان من دنبال تعریف نیستم ولی اینو قبول دارید ک لااقل واقعیتو بگه نه چیزی بیشتر آدم وقتی بی انصافی و نمک نشناسی میبینه نارحت میشه ؟خیلی وقتا حرف افتاده همین ک گفتیم مامانم فلان روشو میکنه اونور یا حرفو عوض میکنه آخرین بار اومدن خونمون ما چندتا وسیله عوض کردیم مثل فرش و چیزای دیگه همه اونارو یکی یکی نگاه کرد ولی ب طلای من ک مامانم خریده هدیه خونه ک شوهرم چند هفته قبلش بهش گفته بود هیچ اسمی ازش نیاورد و حتی ی مبارک نگفت نمیفهمم دلیل اینهمه عقده و کینه رو مگه مامان من اون طلارو خریده اوردم خونه پسرت مثل بقیه طلاهام ک مادرم خریده بود اوردم فروختم چرا همچین رفتار زننده ای میکنی با من ک الان چشم دیدنتو نداشته باشم و دلم بشکنه اخه اون مادرمه عزیز دلمه نور چشممه هیچکسو غیر اون ندارم چرا ب خوبیاش بی محلی میکنی و سبک میشماریش دلم خونه از ذاتش خداجون کمکم کن خلاص شم عین ۱۲سالی ک ازدواج کردم از دستش خون گریه کردم هیچکس حتی ی نفر تو فامیل مثل ما نیس عروساشونو دیدم میدونم چجورین ولی اینا با من اینجورن 

عنوانتو دیدم یاد اهنگ محسن لرستانی افتادم (دلم خونه برار فراریوم ز خانه)

انشالله که مامانتون سلامت و تندرست باشند ببین اون رو که نمیتونی تغییر بدی خب زیادم حساس نشو و برات کلا نظراتش مهم نباشه 

همینکه شوهرت قدر میدونه و خوبه 

نزار رابطه ی بین مادرش و تو رابطه ی زناشوییتونو خراب کنه 

عنوانتو دیدم یاد اهنگ محسن لرستانی افتادم (دلم خونه برار فراریوم ز خانه)انشالله که مامانتون سلامت و ...

فکر طلاقم اشتباهی اومدم تو اینا هم از فرهنگ خیلی خیلی فرق داشتم و دارم هم ک اینم از رفتارای زشتشون

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز