2777
2789
عنوان

قرص لاغری

136 بازدید | 8 پست

سلام دوستان چند وقته که خیلی به سرم زده که از این قرص های لاغری استفاده کنم ولی بس که در موردشون ضدو نقیض شنیدم میترسم و 

همش دو دل میشم میخواستم ببینم اینجا کسی بوده که استفاده کرده و راضی بوده باشه ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید در اختیار بذارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح چای ترش و عصر چای سبز بخور قرص من نمیخورم همینا با یکم کم کردن نون و برنج جواب میده

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

منم۰ادیوس۰خوردم۰اصلا۰کم۰نکردم۰ولی۰اسلیمینگ۰ابی۰چندسال۰پیش۰خوردم۰کم۰کردم۰فعلا۰عوارضی۰نداشتم۰ولی۰دیدم۰بعصیا۰حالشون۰خیلی۰بدشده

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
صبح چای ترش و عصر چای سبز بخور قرص من نمیخورم همینا با یکم کم کردن نون و برنج جواب میده

من۰هر۰دو۰رو۰قاطی۰کرد۰صبح۰وعصر۰میخورم۰تاثیر۰داره۰ایا

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
من۰هر۰دو۰رو۰قاطی۰کرد۰صبح۰وعصر۰میخورم۰تاثیر۰داره۰ایا

منم گاهی اینجوری میخورم چه اشکالی داره. هرجور دوس داشتی بخور. این قرصا اصلا خوب نیستن. نه دست ساز و نه صنعتی هیچکدومو نخورین. من چندسال پیش کلی پول دادم و قرص دست ساز خریدم. اشتهام کلا نابود شد. لاغر شدم ولی عین معتادا لاغر شدم. ده روز خوردم فقط همه میگفتن چه مریضی گرفتی تو. خدا میدونه شیشه داشت توش یا چی😥

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
منم گاهی اینجوری میخورم چه اشکالی داره. هرجور دوس داشتی بخور. این قرصا اصلا خوب نیستن. نه دست ساز و ...

اتفاقا منم از چند نفر شنیدم که گفتن مواد مخدر داره (

مثل شیشه)  که باعث میشه اشتها کم بشه