2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مقدار کره و ارد رو باهم تفت بده بعد بهش شیر اضافه کن و قارچ و عصاره مرغ یا اب مرغ و پودر سیر و فلفل.دلت خواس ذرت هم بریز وقتی ب غلظت رسید زیرش خاموش کن خامه اضافه کن.با لیمو تازه

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
ی مقدار کره و ارد رو باهم تفت بده بعد بهش شیر اضافه کن و قارچ و عصاره مرغ یا اب مرغ و پودر سیر و فلف ...

😘😘😘

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ی مقدار کره و ارد رو باهم تفت بده بعد بهش شیر اضافه کن و قارچ و عصاره مرغ یا اب مرغ و پودر سیر و فلف ...

همش هم بزن که ارد گوله گوله نشه توی شیر.

هرچی قارچش بیشتر باشه و بتونی اب مرغ هم اضاف کنی لذیذ تر میشه

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

عزيزم جو رو روز قبلش خيس كن اينجوري لعابش بيشتر ميشه

بزار با اب بپزه اق غ توش روغن بريز

 در ظرف ديگه مرغ و پياز بزار بپزه  از صافي رد كن گوشت مرغ ريز ريز بشه تو ابش زرچوبه اصلا نزن

اين اب و مرغ صاف شده رو به جو كه حالا بسيار پخته و لعاب داده اضافه كن

بازم با هم بپزن مزه ها به خورد هم برن

يك هويج نگيني بسيار بسيار ريز مربع شكل خرد كن بريز توش

در طرفو نبند هويج نارنجيش نكنه

نمك هم بزن

اگه داشتي فلفل سفيد نداشتي يك مقدار فلفل سياه بزن

خوب كه پخت و ابش كم شد

شير را بريز و هم بزن درشو نزار

حالا تعدادي قارچ بسيار نازك اسلايس كن بريز توش

پخته كه شد جا افتاد خاموش كن

٢ ق غ توش ابليمو تازه بريز دوس داشتي بيشتر بريز

زيرشو خاموش كن

الان ميتوني كمي خامه بريزي اگه چرب دوس داري 

هم بزن بريز داخل ظرف

جعفري خام ساتوري شده ريز و مقداري خامه بريز روي سوپ تزيين كن

موقع سرو حتما يبار هم بزن سبزي جعفري همه جاي سوپ بره

ابليمو هم بزار كنارش يا ايمو تازه

نوش جان

عزيزم جو رو روز قبلش خيس كن اينجوري لعابش بيشتر ميشه بزار با اب بپزه اق غ توش روغن بريز  در ظ ...

خیلی ممنون بابت توضیح کاملت گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خیلی ممنون بابت توضیح کاملت گلم

خواهش ميكنم

تجربه خودم اينه داخل يوپ جو  ارد نميريزم چون يكم كه خنك بشه و از حرارت بيوفته تكه تكه ميشه 

كشدار نميشه

دقيق مثل اين حليم ها كه ارد ميريزن كيفيتش كم ميشه

جو پوست كنده هم از جو پرك خوشمزه تر ميشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792