2821
2789
عنوان

نمونه دولتی

104 بازدید | 10 پست

اگه تجربه دارین خوشحال میشم درمیون بزارین!

1مدارس نمونه دولتی کلاس اضافه مثل کلاس کنکور و تست و...دارن؟

2چجوری ثبت نام کنم(دهمم)؟

3اگر تجربه ای یا سخنی از قبولی هاشونم دارین بیزحمت بگین بهم!

4هزینه هاش بالاس؟شهریه اش چقدره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چهار سال پیش نمونه بودم .. بنظرم کاملا فرق می‌کنه مدارس برا ما کلاسای جداگانه نداشت اونجوری..شهریه مون از مدرسه عادی بیشتر بود یه مقدار..من اون موقع رفتم کافی نت برا آزمونش ثبت نام کردم امتحان دادم و اینا دیگه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

سلام.

آزمونش رو باید کلاس نهم میدادی و اینکه فکر کنم بیم پایه هم میتونی وارد بشی.

نه شهریه آنچنانی نداره. کلاش کنکور هم بستگی به مدرسه که که غالبا برای اونا هزینه جدا گونه دریافت میکنن‌

شهریش بستگی به ناحیه داره حداکثر 12 تومنه

کلاس تقویتی داره سال اخرم کلاس تست و کنکور داره

باید آزمون ورودی بدی که با آزمون تیزهوشان یکیه و همزمان برگزار میشه

تجربه خودمو میگم. من قبولی تیزهوشان پارسالم

کلاس های عجیب غریب نرو. کتاب تست هم خیییلی زیاد نخر. روی کتاب های درسیت تمرکز کن و مفهوم پایشون رو یاد بگیر تا نهایی هارو عالی بدی. تست هم برای مدیریت زمان بزن

سوالات علوم و ریاضیش یکم سخته زدنشون. روی عمومی ها تمرکز کن که اونارو کامل بزنی و یکی دوتا از ریاضی و علوم بزنی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792