2777
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 23 پست
اره

برا من کد میاد نمیره توش

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم هر روز بیچاره میره میگن فعال نیست با اینکه خیلیا گرفتن واینا هنوز نه

احتمالا مادرتون کارت اشتباه می‌بره 

بهش بگو کارت یارانه بنام خودش ببره اگر سرپرست خودش هست 

تا دهک ۷ شارژ شد اونایی که ۳۰۰تومان یارانه مگیرند امروز شارژ شد

سلام عزیزم این کالابرگه که خریدمیکنیم بعدا از یارانه ماه دیگه کم میشه؟

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
احتمالا مادرتون کارت اشتباه می‌بره بهش بگو کارت یارانه بنام خودش ببره اگر سرپرست خودش هست

سلام کارتش درسته به همون که یارانه و مستمری میریزن به اسم خودشه،ولی بهش گفتن فعال نیست مهلتشونم تموم شد و نتونستن بگیرن 

سلام کارتش درسته به همون که یارانه و مستمری میریزن به اسم خودشه،ولی بهش گفتن فعال نیست مهلتشونم تموم ...

نت عزیزم کالابرگ تا خرداد مهلت داره بهش بگو دوروز دیگه باز مراجعه کنه با بره پلیس +10

نت عزیزم کالابرگ تا خرداد مهلت داره بهش بگو دوروز دیگه باز مراجعه کنه با بره پلیس +10

جدی اونجا جواب گو هستن؟؟

گفت لااقل میتونستم برنج بخرم که نشد 

دیروز رفت مغازه خود روستاشون گفتن نوبت شماها تموم شده دهک ۴ به بعد شروع شده