paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1260 عنوان چجوریه که ینفر بعد از سه سال رابطه یه شبه میره دلش تنگ نمیشه 158 بازدید | 18 پست من دارم میمیرم از دلتنگی دوهفته شدرفته یعنی دلش تنگ نشده اخه صدبار با خودم کلنجار رفتم پیام بدم ندم همه میگن وقتی واسش مهم نیست خودتو کوچیک نکن افسرده شدم قرص میخورم شبها تا صبح بیدارم اون همه حرفهای عاشقانه دیدارمون همه رفت این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده 1403/12/16 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 68433 یا کارای بدی در حقش کردی که تصمیم گرفته ولت کنه یا اینکه اونم رو دلش پا گذاشته و الان داره درد میکشه ولی تصمیم گرفته که دیگه رابطه نداشته باشه
mehhhr عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 5407 اون سه سال هم برا وقت گذرونی بود ولش کن متعهد نبود خدایی ارزش نداره براش قرص بخوری افسرده بشی
paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1260 متاسفم علت جدایی چی بوده عزیز؟ گفت خسته شدم از بحث .بهش میگفتم بعضی وقتا چرا بی توجهی میگفت پیش میاد تو نباید چیزی بگی غر بزنی من خیلی محبت کردم چند بار رفت تو این مدت برگشت قبولش کردم گفتم اینبار بری من دیگه برنمیگردم گفت باشه رفت این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1260 یا کارای بدی در حقش کردی که تصمیم گرفته ولت کنه یا اینکه اونم رو دلش پا گذاشته و الان داره درد میکشه ... هیچ کاری نکردم جز محبت صادق بودنم واسه اینکه بهش گفتم چرا ازصبح پیام ندادی الان ساعت ۱۲ شده قهر کرد گفت حوصله بحث دیگه ندارم رفت که رفت این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1260 خیلی متاسفم شرایط سختییه ولی پیام نده گل خیلی سخته شرایطم از زندگی بریدم ناامیدشدم این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
banoojan9 عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 1683 خیلی سخته شرایطم از زندگی بریدم ناامیدشدم درک میکنم فقط باید تایمش بگذره تو این گذشت زمان کم کم خودتو پیدا میکنی از دوباره بلند میشی 🤍
paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1260 درک میکنم فقط باید تایمش بگذره تو این گذشت زمان کم کم خودتو پیدا میکنی از دوباره بلند میشی 🤍 ایشالا موقعیت بدیم خیلی این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
banoojan9 عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 1683 ایشالا موقعیت بدیم خیلی ایشالله سال جدید پر خیر باشه برات
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 13535 استفادشو کرد تموم شدی براش برای پسرا دوست دختر داشتن افتخاره و بهشون ارامش میده رابطتتون در چه حد بود فقط سواستفاده عاطفی میکرد یا سواستفاده جسمی هم کرد ؟کسیو پیوا نکرده ؟ اگه کسیو جایگزین کرده براش سخت نیست