2777
2789

من دارم میمیرم از دلتنگی دوهفته شدرفته یعنی دلش تنگ نشده اخه صدبار با خودم کلنجار رفتم پیام بدم ندم همه میگن وقتی واسش مهم نیست خودتو کوچیک نکن 

افسرده شدم قرص میخورم شبها تا صبح بیدارم اون همه حرفهای عاشقانه دیدارمون همه رفت 

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم علت جدایی چی بوده عزیز؟

گفت خسته شدم از بحث .بهش میگفتم بعضی وقتا چرا بی توجهی میگفت پیش میاد تو نباید چیزی بگی غر بزنی 

من خیلی محبت کردم چند بار رفت تو این مدت برگشت قبولش کردم گفتم اینبار بری من دیگه برنمیگردم گفت باشه رفت

یا کارای بدی در حقش کردی که تصمیم گرفته ولت کنه یا اینکه اونم رو دلش پا گذاشته و الان داره درد میکشه ...

هیچ کاری نکردم جز محبت صادق بودنم واسه اینکه بهش گفتم چرا ازصبح پیام ندادی الان ساعت ۱۲ شده قهر کرد گفت حوصله بحث دیگه ندارم رفت که رفت

درک میکنم فقط باید تایمش بگذره تو این گذشت زمان کم کم خودتو پیدا میکنی از دوباره بلند میشی 🤍

ایشالا موقعیت بدیم خیلی 

استفادشو کرد تموم شدی براش 

برای پسرا دوست دختر داشتن افتخاره و بهشون ارامش میده 

رابطتتون در چه حد بود فقط سواستفاده عاطفی میکرد یا سواستفاده جسمی هم کرد ؟

کسیو پیوا نکرده ؟ اگه کسیو جایگزین کرده براش سخت نیست